اکرمی در کارگروه تخصصی امور بانوان و خانواده استان:
۳۰ درصد مدیران هرمزگان باید بانوان باشند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: تا پایان برنامه ششم ۳۰ درصد از مدیران استان از جمله در فرمانداریها و بخشداریهای استان باید از بانوان باشند.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از استانداری هرمزگان، بهروز اکرمی در نشست کارگروه تخصصی امور بانوان و خانواده استان هرمزگان بر لزوم اجرای مصوبه برنامه ششم در خصوص سهم ۳۰ درصدی زنان در کرسیهای مدیریتی تاکید کرد و اظهار داشت: این مصوبه لازمالاجرا است و همه مدیران دستگاهها باید از همین امروز نسبت به این مهم اهتمام ورزند.
وی ادامه داد: هزار و ۶۵۱ نفر از بانوان در هرمزگان دارای مشاغل دولتی هستند که سهم زنان هرمزگان در عرصه مدیریتی ناچیز است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان به نقش زنان در ایجاد اشتغال اشاره کرد و افزود: بانوان هرمزگان سهم عظیمی در اقتصاد دارند اما آنگونه که شایسته آنها بوده مورد توجه قرار نگرفتهاند.
ضرورت راه اندازی جمعه بازار برای عرضه صنایع دستی در بندرعباس
اکرمی به سهم بیش از 50 درصدی زنان هرمزگان در اشتغالزایی حوزه صنعت اشاره کرد و بیان داشت: یکی از ضروریات شهر بندرعباس ایجاد فضایی برای عرضه تولیدات صنایع دستی است که میتواند مانند پنجشنبه بازار میناب علاوه بر رونق کسب و کار صنایع دستی، جاذبه گردشگری هم ایجاد کند.
وی با انتقاد از وجود فضاهای بدون استفاده شهرداری و سایر دستگاهها در سطح شهر بندرعباس که در حال تخریب است، تصریح کرد: بیش از 10 سال است که بازار حسین آباد و بازار صادقیه بندرعباس راکد و بدون استفاده مانده که میتواند محل بسیار مناسبی برای عرضه صنایع دستی و تولیدات خاص هرمزگانیها باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان با بیان اینکه همه دستگاههای متولی باید نسبت به حمایت از بانوان فعال در حوزه صنعت اقدام کنند، یادآور شد: در شهر بندرعباس فضاهای متعددی مانند شهرک پرواز وجود دارد که میتواند برای ایجاد جمعه بازار مناسب باشد تا بانوان هرمزگان بتوانند به جای دستفروشانی که کالاهای چینی عرضه می کنند، صنایع دستی را به مردم و مسافرین عرضه و معرفی کنند.
زنجیره ارزش را حلقه مفقوده بازاریابی
اکرمی با بیان اینکه وضعیت فروش محصولات هرمزگان مناسب نیست، خاطر نشان کرد: عدم شناخت از بازار داخل و خارج و عدم آشنایی به سلیقه مشتری و همچنین رقابتی نبودن کالاهای تولیدی بانوان از جمله عوامل عدم فروش این محصولات است. وی زنجیره ارزش را حلقه مفقوده بازاریابی عنوان کرد و گفت: باید سلایق مشتریان را نیاز سنجی کرد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر