رکوردشکنیهای بیسابقه و افق روشن سرمایهگذاری برای تولید
مجتمع مس سونگون در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکوردهای بینظیر در بخشهای تولید، بهرهوری و توسعه زیرساختها، گامی بزرگ در مسیر تحقق شعار "جهش تولید" برداشت.

، محمدجعفر عظمایی اظهار کرد: سال ۱۴۰۳ را بهعنوان یک نقطه عطف در تاریخ مجتمع مس سونگون ثبت کردیم. ما موفق شدیم رکورد تولید کنسانتره مس را از زمان راهاندازی کارخانجات تغلیظ بشکنیم و ۱۲ درصد بالاتر از ظرفیت طراحی شده (۳۰۰۰۰۰ تن) تولید داشته باشیم. همچنین در تولید کنسانتره مولیبدن رشد ۲۸ درصدی نسبت به ظرفیت طراحی کارخانه (۲۵۰۰ تن) ثبت کردیم. علاوه بر این، پروژههای زیرساختی مهمی را برای توسعه ظرفیت تولید و بهبود بهرهوری به اجرا درآوردیم.
وی تاکید کرد: برنامهریزی دقیق، تلاش مستمر نیروهای متخصص و استفاده از فناوریهای جدید از جمله عواملی بودند که باعث شدند برنامه تولید کنسانتره مولیبدن را در ۱۱ دیماه، یعنی ۸۰ روز زودتر از موعد، به انجام برسانیم. همچنین، توانستیم در فروردین و آبانماه رکورد جدیدی در تولید ماهانه کنسانتره مولیبدن به ثبت برسانیم.
عظمایی گفت: نامگذاری سال ۱۴۰۴ تحت عنوان "سرمایهگذاری برای تولید" مسئولیت ما را در توسعه صنعت مس دوچندان میکند. بر همین اساس، ما برنامهریزی گستردهای را برای افزایش ظرفیت تولید، توسعه زیرساختهای فرآوری و اکتشافات جدید در دستور کار قرار دادهایم. یکی از مهمترین اقدامات ما، سرمایهگذاری در افزایش ظرفیت تغلیظ و توسعه پروژههای جدید معدنی است که میتواند منجر به رشد قابلتوجه تولید در سالهای آینده شود. همچنین برنامههایی برای توسعه صنایع پاییندستی مس و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این حوزه داریم.
مدیرعامل مجتمع مس سونگون افزود: آینده مس سونگون را بسیار روشن میبینم. ما در حال برنامهریزی برای توسعه ظرفیت تولید، بهرهگیری از فناوریهای نوین و بهبود مستمر فرآیندهای صنعتی هستیم. اجرای ابرپروژههای توسعهای از جمله فازهای ۳ و ۴ تغلیظ و پروژه ۲۰۰ هزار تنی تولید کاتد مس، از مهمترین برنامههای ما در سالهای پیشروست. این پروژهها، نهتنها موجب افزایش تولید و اشتغالزایی در منطقه خواهند شد، بلکه نقش سونگون را در زنجیره ارزش صنعت مس کشور پررنگتر خواهند کرد. همچنین، سرمایهگذاری در توسعه زیرساختهای زیستمحیطی، افزایش بهرهوری انرژی و توسعه صنایع پاییندستی از جمله دیگر اهداف ما در آینده نزدیک است. هدف ما این است که در سالهای آینده، با تکیه بر دانش داخلی و توان متخصصان ایرانی، مسیر پیشرفت را با شتاب بیشتری ادامه دهیم.
ارسال نظر