در راستای امضای تفاهم نامه با معاونت علمی مطرح شد؛
هدف نوسازی بافت فرسوده تغییر کرده است
محمد افشانی اعلام کرد هدف نوسازی بافت فرسوده در شهرداری تغییر کرده است. با امضای تفاهم نامه در معاونت علمی، استفاده کارآمدتری از بافت فرسوده شهری خواهیم داشت و به این منظور ساختمانهای ناکارآمد در فرسوده شهری در اختیار شرکت های استارآپ و زیرمجموعه معاونت علمی قرار می گیرد.
به گزارش خبرگزاری موج، محمدعلی افشانی در امضای تفاهمنامه مشترک شهری داری با معاونت علمی، استفاده کارآمد از بافت فرسوده شهری اهداف و اولیوت های شهرداری است به این منظور ساختمانهای ناکارآمد در فرسوده شهری در اختیار شرکت های استارآپ و زیرمجموعه معاونت علمی قرار می گیرد.
او گفت: توسعه محلات و زیستپذیر کردن محلهای ناکارآمد و فرسوده شهری را از برنامههای مدیریت شهرداری است. در گذشته برنامهریزیها برای توسعه بافت فرسوده و ناکارآمد بر نوسازی ساختمانها متمرکز شده بود، ولی در حاضر به این فکر افتادیم که از این بافت به صورت گستردهتری بهرهبرداری کنیم.
وی استفاده از بافتهای فرسوده در راستای تولید دانش و علم را از اولویت شهرداری نام برد و افزود: بر این اساس در جلساتی که با معاونت علمی برگزار کردیم، قرار شد تا به صورت همکاریهای مشترک اقدام به بهرهبرداری از بافتهای فرسوده و ناکارآمد به امر توسعه فناوری استفاده کنیم.
شهردار تهران با تاکید بر اینکه براساس این توافق امکاناتی که در اختیار شهرداری است در اختیار شرکتها و استارتاپها قرار داده میشود، افزود: از طرف دیگر ما به دنبال توسعه حیات واقعی بافتهای فرسوده هستیم که در این راستا با توافقی که با معاونت علمی صورت گرفت، شرکتها و استارتاپها در این ساختمانها ساماندهی خواهند شد و این ساختمانها در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
افشانی با تاکید بر اینکه در این توافق تعداد ساختمانهای بافت فرسوده قابل واگذاری مشخص شده است، اظهارکرد: در این راستا با برخی از نهادها که سوله یا ساختمانهای بلااستفاده دارند، مذاکره و مقرر شد که با مشارکت آنها از این ظرفیت برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان استفاده کنیم.
وی امضای تفاهمنامه مشترک میان شهرداری و معاونت علمی را گام اول اجرای این طرح مشترک نام برد و اضافه کرد: ساختمانهای بافتهای فرسوده به صورت رایگان در اختیار شرکتها و استارتاپها قرار خواهد گرفت و براساس قراردادی که با این شرکتها منعقد میشود، بخشی از سهام این شرکتها در اختیار شهرداری قرار میگیرد.
شهردار تهران ادامه داد: سهم شهردار از این شرکتها زمانی دریافت میشود که محصول تولید و به بازار عرضه شود و در عین حال پولی که از این طریق نیز دریافت میشود، برای حمایت از شرکتها مجددا هزینه میشود.
وی در عین حال مزیت اجرای این طرح را توسعه کشور و عمران و آبادی شهرها عنوان کرد و افزود: دو اولویت بازآفرینی بافت فرسوده و توسعه ناوگان حمل و نقل شهری از جمله اولویتهای رئیس جمهور است و مقام معظم رهبری نیز بر احیای بافتهای فرسوده تاکید دارند.
شهردار تهران خاطرنشان کرد: اقدام مشترک معاونت علمی و شهرداری گامی در راستای احیای بافت فرسوده خواهد بود و امیدواریم همه کشور از این تجربه استفاده کنند.
ارسال نظر