مدیرکل بررسیهای اقتصادی و توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران:
شرکت مخابرات ایران تاکنون بالغ بر ۲۰ هزار کیلومتر فیبر نوری در سطح کشور ایجاد کرده است
مدیرکل بررسیهای اقتصادی و توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران گفت: شرکت مخابرات ایران از سال ۱۴۰۱ در قالب نهضت جهادی توسعه فیبر نوری فعالیتش را تشدید کرده و بالغ بر ۲۰ هزار کیلومتر فیبر نوری ایجاد کرده است تا مردم بتوانند از این زیر ساخت یهره مند شوند.
، مدیرکل بررسیهای اقتصادی و توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران در چهارمین همایش دیجیتما در اردبیل از مخابرات به عنوان سکوی توسعه اقتصاد دیجیتال یاد کرد و گفت: تجربه تاریخی ما می گوید اگر به فناوریهای نوظهور مسلط نشویم همانطور که گذشته اخیر را باخته ایم آینده نزدیک را نیز خواهیم باخت و این اصل و اساس تلاشهایی است که شرکت مخابرات از سال گذشته در حوزه فناوریهای نوظهور شروع کرده است.
باقری با بیان اینکه تولید و اقتصاد بدون در نظر گرفتن تغییرات و تحولات نوین امکانپذیر نیست تصریح کرد: مشارکت مردم در عرصه اقتصاد جز با تسلط به این فناوریها امکانپذیر نیست و به واسطه تسلط به اینترنت و دنیای دیجیتال می توان به حوزه بازاریابی و کسب و کارهای جدید وارد شد.
وی ادامه داد: امروزه اقتصاد با گفتمان جدید از سمت شرکت ها و نهادهای بزرگ به سمت شرکت های خرد سرازیر شده و در میان مردم جا باز کرده بنابراین لازم است سرمایههای انسانی در پارادایم جدید بازتعریف شده و نگاه از بالا به پایین در شرکت ها و واحدهای اقتصادی به سمت نگاه همکارمابانه تغییر یابد.
مدیرکل بررسیهای اقتصادی و توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران بیان کرد: امروزه انقلابی در کسب و کار به واسطه فناوریهای دیجیتال ایجاد شده است که انقلاب صنعتی چهارم و ظهور فناوریهای جدید مثل هوش مصنوعی از جمله انهاست بنابراین شرکت مخابرات نیز باید در راستای همگامی با این تحولات پوست اندازی کند.
وی افزود: نیاز نیست که الزاما خود مخابرات صاحب فناوری باشد کما اینکه در سطح کشور و استان مجموعه هایی هستند که به لحاظ فناوری در مسیر تکنولوژی حرکت میکنند و منتظر ارتباطی دوجانبه بین خود و بازار هستند و مخابرات هم به عنوان رابط و میانبر بین این دو گروه نقش ایفا می کند.
باقری گفت: این تحولات اقتصاد را به سمت دیجیتال سوق داده است چنانچه حتی در کشورهایی که عمده درآمد آنها از نفت است در حوزه دیجیتال چنان فعال هستند که در آینده خبرهای خیره کننده ای از آنهاخواهیم شنید و شرکت مخابرات هم که رقیبی در داخل کشور ندارد باید با کشورها ی منطقه رقابت کند.
وی اذعان کرد: سرمایه گذاری در حوزه زیر ساخت ها اقدام جهادی است و شرکت مخابرات ایران از سال ۱۴۰۱ در قالب نهضت جهادی توسعه فیبر نوری فعالیتش را تشدید کرده و بالغ بر ۲۰ هزار کیلومتر فیبر نوری ایجاد کرده است تا مردم بتوانند از این زیر ساخت یهره مند شوند.
مدیرکل بررسیهای اقتصادی و توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران گفت: چاره ای جز توانمند شدن در حوزه های اقتصاد دیجیتال نداریم و باید الگوهای جدید در این حوزه تعریف کنیم و طرح نجما در قالب ارائه خدمات زیرساختی در همین راستا ایجاد شده است.
وی ادامه داد: امروز اساسی ترین دغدغه ما افزایش تاب آوری شرکت مخابرات است و لازم است در بحث آموزش و نوسازی شبکه ، نوسازی زیر ساخت و ایحاد فضای فکری مبتنی بر طرح های دیجیتالی در بین همکاران تحولاتی ایجاد شود.
ارسال نظر