English

حداد عادل:

شعر در اصفهان زنده و پاینده است

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به اینکه اصفهان مهد شعر و ادب و زادگاه شاعران صاحب نام و ادیبان برجسته از جمله جلال الدین همایی است، گفت: شعر در این شهر زنده و پاینده است.

شعر در اصفهان زنده و پاینده است

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، حداد عادل در مراسم افتتاح خانه شعر و فرهنگ اصفهان در خانه استاد جلال الدین همایی گفت: امیدوارم در این خانه، شعر وادب فارسی قوت بگیرد وانجمن های ادبی و شاعران جوان با حضور در این مکان به بالندگی شعر و ادب فارسی همت گمارند و شعر بالنده، پرنشاط و پر زخون انقلاب را فراموش نکنند.

وی از مدیریت خانه شعر و فرهنگ اصفهان خواست که این مکان، مرکز عرضه انواع کتاب های ادبی بحصوص کتاب های شعر شود و در اینخصوص برنامه ریزی کنند.

وی با اشاره به تاریخچه ای از خانه تاریخی استاد همایی در اصفهان افزود: این خانه به دو دلیل حائز اهمیت است ، اول اینکه در ساخت این خانه از هنر معماری ایرانی و اسلامی استفاده شده است و دوم اینکه متعلق به یکی از شخصیت های برجسته ادب ایران اسلامی است.

حداد عادل اضافه کرد: چنانچه این مکان، خانه ای معمولی و ساده بود نیز به دلیل اینکه مربوط به یکی از شخصیت های جامع فرهنگ و ادب فارسی است، ارزش میراثی می یافت.

وی با ابراز خوشحالی از مرمت خانه استاد همایی و استفاده از آن به عنوان خانه شعر و فرهنگ اصفهان گفت: از هنر معماری ایرانی اسلامی در ساخت این خانه استفاده شده و احیا و مرمت این خانه های میراثی اقدامی ارزشمند برای حفظ فرهنگ و هنر ایران اسلامی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در عین حال تصریح کرد: بهره برداری از این خانه های میراثی برای ارتقای فرهنگ و ادب فارسی اقدامی بس ارزشمند است.

وی با بیان اینکه کاربرد خانه های میراثی و مکان های تاریخی تنها برای موزه نیست، افزود: این مکان ها که متجلی فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و روحیه نشاط و آرامش را به انسان منتقل می کند باید یک حقیقت باشد که ما با آن ها زندگی کنیم.

حداد عادل با اشاره به اینکه استفاده از معماری ایرانی و اسلامی در شهرسازی و ساختمان سازی کشورمان مورد بی توجهی و این هنر اسلامی در شهرسازی مورد بی مهری قرار گرفته است، تصریح کرد: در دهه های اخیر، در شهرسازی اعم از ساخت منازل مسکونی و ادارات ما هیچ نشانی از معماری اسلامی و سنتی ایران دیده نمی شود.

وی با بیان اینکه همه معماری، مصالح آن نیست، افزود: اندیشه پیشینیان ماست که توانسته از مصالح ساختمانی، هُنر بسازد و اکنون نیز می توان با مصالح جدید ساختمانی، بناهایی را متناسب با فرهنگ جامعه اسلامی و اصالت معماری سنتی ایران ساخت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه