مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران:
توقف روند افزایش تملک بانکها در دولت تدبیر و امید
سید مصطفی موسوی از جمله اقدامات مهمی انجام شده در دولت تدبیر و امید را توقف روند افزایش تملک بانکها برشمرد و افزود: با حمایت استاندار مازندران و بانکها این مهم متوقف شد و در طول این سه سال حتی ۱۰ درصد هم به تملک بانکها در نیامد.
به گزارش خبرگزاری موج، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با اشاره به اینکه شرکت شهرکهای صنعتی متولی زیرساخت شهرک صنعتی است، ادامه داد: اگر واحدی با توجه به زیر ساخت دچار مشکل شد برای رفع مشکل تمام سعی خود را میکنیم.
موسوی از قرارداد ٢ هزار و ۵۰۵ واحد در شهرکهای صنعتی استان مازندران خبر داد و گفت هزار و ۶۰۶ واحد به بهره برداری رسیدند و ٩۰۰ واحد در حال ساختوساز هستند و یکی سری از واحدها بهطور فصلی فعالیت دارند.
وی از تشکیل دو شهرک صنفی در آمل خبر داد و افزود: شهرک توسعه برنج و شهرک بنکداران در آمل جزو دو شهرک اول در کشور هستند و برنامه افزایش شهرکهای صنفی در استان را در دستور کار داریم.
موسوی با بیان اینکه ۱۴ تصفیه خانه در شهرکهای صنعتی استان مازندران داریم، ادامه داد: ٢ درصد آب کشور توسط بخش صنعت مصرف میشود که آلودگی زیستی این مهم خیلی پایین است و ما در کشور از لحاظ تعداد تصفیه خانه رتبه اول را داریم.
وی افزود: در طول شبانه روز ۵ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در حال پالایش تصفیه آب هستیم، افزود: ٧٢ درصد واحد بهرهبرداری استان متصل به تصفیهخانه است.
موسوی از دریافت مجوز شهرک تخصصی صنایع دستی و گردشگری در رامسر خبر داد و افزود: در استان مازندران ۱۴ شرکت در داخل شهرک با شرکتهای خارجی مشارکت دارند
وی از جمله اقدامات مهمی انجام شده در دولت تدبیر و امید را توقف روند افزایش تملک بانکها برشمرد و افزود: با حمایت استاندار مازندران و بانکها این مهم متوقف شد و در طول این سه سال حتی ۱۰ درصد هم به تملک بانکها در نیامد.
موسوی از تشکیل کمیته برای ساماندهی واحدهای راکد با حضور شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان صنعت، معدن تجارت و بانک و غیره خبر داد و افزود: وظیفه این کمیته بازگرداندن اکثر واحدهای تعطیل به چرخه تولید است.
وی با بیان اینکه در سه سال گذشته ٧ شهرک صنعتی را گازرسانی کردیم و تا پایان سال ٩۶ دو شهرک صنعتی دیگر گازرسانی میشود، افزود: زمانی که شرکتها به گاز متصل شوند هزینه شرکتها پایین میآید.
موسوی با اشاره به اینکه ۱۰٢ واحد تولیدی راکد در این سه سال به چرخه تولید بازگشتند، ادامه داد: طرح رونق تولید در شهرکهای صنعتی استقبال خوبی داشت که ۱٩۱ واحد در شهرکهای صنعتی از تسهیلات حمایتی با مبلغ ۱٧۰ میلیارد تومان بهره مند شدند و این طرح برای سال جاری تمدید شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با بیان اینکه سهم استان مازندران در طرح بسته ویژه حمایتی ۴٧۰ میلیارد تومان بود که با تلاش مسئولان استان به این مهم دست یافتیم و علاوه براین اعتباری بیشتر به استان تخصیص یافت، ادامه داد: برای طرح بسته ویژه حمایتی امسال ٢۰ هزار میلیارد تومان برای کل کشور در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به اینکه همیشه شاهد کمبود زمین در شهرکهای صنعتی استان بودیم، اضافه کرد: در سال جاری هزار و ۵٣ هکتار به ظرفیت شهرکهای صنعتی استان اضافه شد و در مجموع هزار و ٩۰۰ هکتار زمین برای شهرکها داریم.
موسوی با بیان اینکه تمامی مراحل اداری واگذاری زمین شرکت دیزل سنگین ایران به شهرک صنعتی آمل انجام شد که به زودی این زمین به شهرک صنعتی اضافه میشود، ادامه داد: مصوبه واگذاری این زمین صادر شد که با پیگیری این زمین در حال الحاق است.
ارسال نظر