English

مدیرکل دفتر مطالعات گمرک ایران در گفتگوی اختصاصی با موج:

بندرعباس به مرکز آموزش منطقه ای علوم گمرکی تبدیل می شود

مدیرکل دفتر مطالعات گمرک ایران گفت: با توجه به سیستم گمرک، درصددیم تا در آینده ای نزدیک با کمک ناظر کمرگات هرمزگان، بندرعباس را به عنوان یکی از مراکز آموزش منطقه ای علوم گمرکی قرار دهیم.

بندرعباس به مرکز آموزش منطقه ای علوم گمرکی تبدیل می شود

به گزارش خبرگزاری موج از بندرعباس، مدیر کل دفتر مطالعات، تحقیقات و ظرفیت‌سازی گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: تسلط کارکنان گمرک به عنوان مرزبانان اقتصادی به دانش و علوم گمرکی بر ارتقای نظارت بر صحت و سلامت واردات تاثیر دارد.

افشین امینی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار موج؛ با اشاره به اهمیت آموزش کارکنان گمرک در راستای ارتقای سطح دانش آنان، آموزش را رکن انکارناپذیر پیشرفت هر سازمان دانست و اظهار داشت: با توجه به گسترش علم و توسعه تکنولوژی ضروری است تا کارکنان گمرک نیز به عنوان رکن اقتصادی و مرزبان اقتصادی بر علوم گمرکی و اقتصادی احاطه و تسلط داشته باشند و همچنین بر صحت و سلامت کالاهای وارده به کشور نظارت داشته باشند.

آموزش بیش از۵۳۰ هزار نفر ساعت در سال ۹۵

وی افزود: از آنجایی که سازمان گمرک، سازمانی جامع الاطراف است می طلبد تا پرسنل آن، صرفا به علومی که در دانشگاه اقتصادی آموخته اند بسنده نکنند و همواره به عنوان یک سازمان پویا و فعال خود را در معرض دانش‌های نوین قرار دهند به نحوی که بتوانند علوم جدید را کسب و اطلاعات اولیه را جهت شناسایی کالاها و همچنین نحوه ورود و خروج کالا و از طرفی سیاست‌های بهینه اقتصادی قرار دهند.

وی در ادامه اضافه کرد: به همین منظور آموزش مجازی را با استفاده از فناوری های نوین موجود، راه اندازی نمودیم که با کمک سازمان مدیریت آموزش دولتی، توانستیم در بستر اینترنت، سامانه گمرکی آموزشی مجازی را در سال گذشته راه اندازی نموده و موفق به آموزش بیش از 530 هزار نفر ساعت در سال 95 شویم.

مدیر کل دفتر مطالعات، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ایران همچنین افزود: این آموزش برای کسانی که در شهرهایی نظیر بندرعباس، بوشهر، آبادان و یا سایر نقاط مرزی کشور فعالیت می کنند به دلیل دسترسی آسان افراد به اینترنت می توانند خارج از ساعت کاری با مراجعه به سیستم های موردنظر آموزش های لازم را فراگیرند.

عدالت آموزشی مزیت سامانه گمرک آموزش مجازی

امینی، با تاکید بر اینکه عدالت آموزشی یکی از مزایای استفاده از سامانه گمرک آموزش مجازی است که در صدد گسترش آن هستیم، ابرازداشت: با توجه به میسر نبودن آموزش حضوری برای تمامی کارکنان گمرک و عدم امکان جذب افراد مستقر در مناطق دورافتاده، در قالب اموزش های rtc یا همان آموزش منطقه ای انجام داده و درصدد متمرکز کردن آموزش چندین استان در یک استان هستیم.

وی تصریح کرد: با توجه به سیستم گمرک، درصددیم تا در آینده ای نزدیک با کمک ناظر کمرگات استان هرمزگان، بندرعباس را به عنوان یکی از مراکز آموزش منطقه ای قرار دهیم، به نحوی که علاوه بر گمرکات استان، پرسنل گمرکات سایر استان های مجاور نیز برای فراگیری آموزش لازم به این منطقه مراجعه کنند که در این خصوص امکانات حمل و نقل و خدمات مربوطه را نخواهیم داشت و می توانیم آموزش را سریع‌تر ارائه دهیم.

مدیر کل دفتر مطالعات، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ایران با بیان اینکه به دنبال راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی نیستیم، تاثیر مثبت مراکز دانشکده آموزش علمی کاربردی را بر توسعه علوم گمرکی انکار ناپذیر خواند و گفت: با توجه به وجود ظرفیت بالقوه و بالفعل در برخی از استان ها و شهرستان ها نظیر استان هرمزگان، تدریس رشته های قانون امور گمرکی و همچنین علوم مرتبط با آن می تواند تاثیر بسزایی در افزایش دانش بومی و افراد داشته باشد و همزمان با افزایش دانش افراد، امور تجاری تسهیل یافته و ارتباط بین بازرگانان و تجار و همچنین صاحبان حرفه و گمرک راحت‌تر می شود.

هرمزگان پیشتاز در آموزش علوم گمرکی

امینی گفت: به صرف وجود تجهیزات و قوانین گمرکات و همچنین اعمال بخشنامه ها و مقررات نمی توان مانع از ورود کالاهای مضر شد، بلکه می بایست علاوه بر اینها به مقوله آموزش در قالب برگزاری کارگاه ها و سمینارهای آموزشی پرداخت که استان هرمزگان همیشه در این راستا پیشتاز است.

وی در پایان گفت: سی و نهمین سالگرد پروتکل مونترال سمینار آموزشی کنترل مواد مخرب لایه اوزن بعد از استان تهران در استان هرمزگان برگزار شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه