خارپشت کُشی به بهانه درمان منبع علمی ندارد
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول گفت: خاصیت دارویی و گوشت و سایر اجزای بدن خارپشت مورد تأیید هیچ مرجع علمی قرار نگرفته است.
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، در پی گشت و کنترل شبانه مناطق کوهستانی دزفول توسط محیط بانان منطقه شکار ممنوع قلعه شاداب دزفول، ۲ نفرمتخلف شکارچی غیرمجاز تشی دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
فرهاد قلی نژاد در این خصوص گفت: تشی از جمله گونه های جانوری ارزشمند بوده که متاسفانه برخی افراد جهت استفاده های غیر بهداشتی به بهانه استفاده دارویی مبادرت به شکار این گونه ها نموده که خاصیت دارویی گوشت این گونه ها پایه و اساس علمی ندارد و افراد مذکور نسبت به شایعه سازی و فروش لاشه ها به قیمت گزاف به عموم اقدام می نمایند در حالیکه خاصیت دارویی و گوشت و سایر اجزای بدن این گونه مورد تأیید هیچ مرجع علمی قرار نگرفته است.
این مقام مسوول خاطر نشان کرد: هر گونه شکار و صید گونه های وحشی ممنوع و نیازمند اخذ مجوز از سازمان حفاظت محیط زیست می باشد و شکار و صید گونه های حیات وحش نیز در شب ممنوع است.
گفتنی است؛ تشی یا خارپشت، پرخارترین جانور روی زمین است هرچند نام علمی آن خوک پرخار معنی میدهد. در حدود ۲۴ نوع جوجه تیغی وجود دارد و همه آنها با پوششی از خارهای سوزن مانند دارند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر