English

استاندار لرستان:

شرکت داروسازی بایرافلاک ازنا ظرفیت ایجاد ۴۲۰۰ شغل را دارد

سید موسی خادمی در بازدید از شرکت داروسازی بایر افلاک، گفت: خوشبختانه این شرکت داروسازی، دانش بنیان است و ظرفیت ایجاد ۴۲۰۰ شغل را دارد.

شرکت داروسازی بایرافلاک ازنا ظرفیت ایجاد 4200 شغل را دارد

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، سیدموسی خادمی در جریان بازدید از کارخانه بایر افلاک ازنا، با بیان اینکه کاری که در این کارخانه انجام شده بزرگ و دانش بنیان است و یکی از نیازهای اصلی کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: در این کارخانه ۵۰ قلم داروی مورد نیاز دام های کشور تولید می شود که با کیفیت مناسب و استانداردهای روز دنیاست و تمامی مراجع معتبر جهانی نیز آن را تایید می کنند.

وی اضافه کرد: این صنعت برای لرستان افتخار بزرگی است و باید کمک کنیم مشکلاتش حل شود تا بتواند طرح‌های توسعه ای آن انجام شود.

خادمی با بیان اینکه در کارخانه داروسازی بایر افلاک جوانان تحصیل کرده بومی بکارگرفته شده اند، ادامه داد: این کارخانه صنعتی نو و دانش بنیان است و آینده خیلی خوبی خواهد داشت و می تواند در بازار داخلی و خارجی جایگاه خود را پیدا کند و ما نیز به عنوان صنعت نو و های تک از آن حمایت می کنیم.

استاندار لرستان اعلام کرد: هم اکنون ۱۲۰ نفر بصورت مستقیم و ۷۰۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم در این کارخانه مشغول بکار هستند و با اتمام طرح توسعه‌ای آن تعداد افراد شاغل مستقیم به ۷۰۰ نفر و غیر مستقیم به ۳۵۰۰ نفرخواهد رسید.

وی گفت: این کارخانه به لحاظ اشتغال، تکنولوژی جدیدو دانش بنیان صنعت خوبی است و  ارز آوری، قطع وابستگی و امکان صادرات دارد.

سید موسی خادمی با بیان اینکه طرح کارخانه توجیه پذیر است، تاکید کرد: امسال کمک های فنی و تجاری را در نظر گرفته‌ایم و این کمکها از محل بودجه عمرانی استان تامین خواهد شد.

وی یادآورشد: با توجه به اینکه طرحهایی همچون کارخانه داروسازی بایر افلاک در اولویت کارماست حتما در مورد سود تسهیلاتی که قرار است بگیرند بخشودگی اعمال می کنیم.

استاندار لرستان عنوان کرد: در فاز انسانی این کارخانه بخشی از تجهیزات مورد نیاز وارد شده و تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان برای این صنعت هزینه شده است.

وی افزود: تعداد زیادی از طرحهای صنعتی و عمرانی را به عنوان اولویتهای استان تعریف کردیم که متفاوت بوده و بناست در یک پروسه چهارساله به انجام برسند که بایر افلاک یکی از این آنهاست.

دکترخادمی در پاسخ به این سوال که سرنوشت طرح‌های نیمه تمامی که استانداران قبلی در استان انجام داده اند چه می شود؟ تاکید کرد: اعتقادی نداریم که کارهای گذشته و کارهای انجام شده را نفی کنیم چراکه هدر دادن منابع است بلکه تاکید ما بر تکمیل، اجرا و اتمام زحمات و کارهای استانداران قبلی است.

وی تصریح کرد: بیش از آنکه به دنبال کلنگ زنی باشیم به دنبال قیچی هستیم تا این کارهای نیمه تمام را جمع‌بندی و به سرانجام برسانیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه