مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان:
انشعاب غیرمجاز برق با دین اسلام منافات دارد
فریدون خودنیا گفت: یکی از اولویتهای کاری شرکت توزیع برق لرستان، فرهنگسازی در جهت استفاده صحیح از نیروی برق و برخورد با منشعبین غیرمجاز است.
به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، فریدون خودنیا مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان استفاده از برق غیرمجاز را پدیدهای زشت دانست که با شرع و مقدسات ما کاملا منافات دارد.
وی، به فتاوای علمای دین در این خصوص اشاره کرد و گفت: ما در فضای رسانه ای و مجازی بارها اطلاع رسانی نموده ایم و عواقب اعتقادی و قضایی آن را برای مردم فهیم استان تشریح نموده ایم.
مهندس فریدون خودنیا افزود: این دلیل نمیشود که فرد مسلمان به علت عدم تمکن مالی مرتکب خلاف شود و به اقدامات ناهنجار و نادرست روی آورد و آرمان های دینی خود را با مشکل مواجه کند.
خودنیا گفت: سرقت برق از شبکه های توزیع علاوه بر جرائم نقدی مشمول ار تکاب جرم شرعی و تحمل حبس طبق قوانین وضع شده در قالب قانون مجازات های اسلامی برای شخص استفاده کننده از این پدیده مذموم شده است.
وی با اشاره به اینکه مصوباتی در کمیته های مربوطه مبنی بر ریشه کنی این عمل خلاف قانون به تایید اعضاء رسانده ایم ابراز داشت کارگروههای مختلفی در سطح استان تعیین و بطور جد مقابله با ریشه کنی برق های غیر مجاز را همواره در اولویت کار قرار داده ایم.
وی در ادامه بیان داشت: سارقین برق غیرمجاز علاوه بر تعدی حقوق بیت المال مرتکب اعمال خلاف قانونی که به حقوق دیگر شهروندان نیز تجاوز نمایند می گردند.
در همین حال، مهندس عبدالرضا حسینی مهر مدیر دفتر کنترل پروژه و دبیر کمیته عالی کاهش تلفات که جمع آوری برق های غیرمجاز بخش اعظمی از فعالیت ایشان را شامل می شود اقدامات انجام شده در ۷ ماه گذشته سال۹۶ را بشرح ذیل عنوان نمودند.
- ساماندهی و مشخص نمودن ۴ اکیپ جمع آوری برق های غیرمجاز در هریک از مدیریت های توزیع برق شهرستان ها که مجموعاً حدود ۵۲ اکیپ شامل اکیپ همکاران مدیریت های توزیع، اکیپ اتفاقات و عملیات در زمان نداشتن وظایف محوله، اکیپ پیمانکاران ذیصلاح و موسئسات حقوقی، و نیز اکیپ های عملیاتی مستقر در روستاها(محورهای روستایی)
- ایجاد ساختار سازمانی در ستاد به منظور کنترل عملکرد مدیریت های توزیع با تعیین ناظرین عالی کاهش تلفات بصورت روزانه
-دریافت و جمع بندی اطلاعات عملکردی مدیریت ها وتجزیه و تحلیل این عملکردها و شناسایی نقاط قوت و ضعف آنها در راهکارهای بهبود و پیشرفت روندکار
- ایجاد سامانه پیامکی شماره ۳۰۰۰۲۹۰۱۴۶ به منظور دریافت گزارشات مردمی استفاده از برق های غیرمجاز ومحرمانه بودن شماره ارسال کننده پیام
- جمع آوری ۹۹۷۱ انشعاب غیرمجاز در این مدت که از این تعداد ۴۴۸۳ مورد از آنها با خرید انشعاب به مشترک قانونی تبدیل شده اند
مهندس حسینی مهر عملکرد اکیپ های فوق الذکر را در جمع آوری برق های غیرمجاز بدین شرح اعلام نمود
اکیپ اتفاقات و عملیات مدیریت ها ۱۶۸۱ مورد
اکیپ همکاران مدیریت های توزیع ۶۷۱۷ مورد
اکیپ پیمانکاران و موسئسات حقوقی ۹۵۸ مورد
اکیپ محورهای روستایی ۶۱۵ مورد.
ارسال نظر