رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی شورای شهر مشهد:
۳۳ درصد از جمعیت شهر مشهد حاشیهنشین هستند
طبق آخرین آمارها ۳۳ درصد از جمعیت شهر مشهد حاشیهنشین هستند و ساکنان مناطق حاشیه شهر همچون ساکنان دیگر مناطق شهری نیازمند امکانات زیربنایی و روبنایی هستند.
به گزارش خبرگزاری موج از مشهد، رمضانعلی فیضی عضو شورای اسلامی شهر مشهد در بازدید از خبرگزاری موج اظهار کرد:به علت گسست ساختاری مسائل شورایی و شهری در مناطق حاشیه شهر در حال تصویب و راهاندازی سازمان اجرایی مناطق حاشیه شهر مشهد هستیم.
وی با بیان اینکه موضوعی که از ۶ سال قبل مطرح بود و قول راهاندازی آن را تا پایان سال ۹۶ میدهیم گفت: کاهش جمعیتی آمار ساکنان مناطق حاشیه شهر، عزم و نیازمند نگاه جدی مسئولان کشوری، استانی و شهری بوده است.
وی ادامه داد: جهت پیشگیری از گسترش و زایش حاشیهنشینی نیازمند حضور پررنگ و جدی مسئولان بخشها و حوزههای مختلف هستیم تا هرکس متناسب با نقش و تخصصی که دارد به وظیفه خود بهخوبی عمل کند.
عضو کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست افزود: در شورای پنجم تعامل و همکاری خوبی با تمامی مجموعهها برقرار کردهایم و در حال تبادل تجارب هستیم تا شهری شایسته نام مشهدالرضا(ع) داشته باشیم و نگاهمان بر ارائه خدمات یکسان و عادلانه در تمامی نقاط شهر بوده است.
وی با اشاره به آخرین آمار جمعیت حاشیهنشین شهر مشهد، خاطرنشان کرد: طبق آخرین آمار تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار حاشیهنشین در شهر مشهد داریم که این افراد در مناطق شمال، شمالشرق و جنوبشرق مشهد سکونت دارند و سطح جغرافیایی این سکونت در ۹ منطقه شهری این شهر پراکندگی دارد.
وی ادامه داد: تمامی خدماتی که در نقاط مختلف شهر ارائه میشود باید در مناطق حاشیه شهر هم ارائه شود و به دنبال توانمندسازی ساکنان مناطق حاشیه شهر در حوزههای مختلف همچون اشتغال، کسبوکار و غیره هستیم تا اختلاف طبقاتی با ساکنان دیگر نقاط شهر نداشته باشند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورا تاکید کرد: برخی مناطق جزء مناطق شهری هستند که به اشتباه به عنوان منطقه حاشیه شهر معرفی شدهاند و بهواقع مناطق حاشیهای حومه شهر مشهد مناطق حاشیه شهر اصلی هستند که متاسفانه به عنوان حاشیه، مناطق حاشیه شهر دیده شده است و مشکلات اصلی هم در همین مناطق بوده است.
وی با تاکید بر اینکه در شوراها نظرها، تخصصها و گرایشهای مختلف وجود دارد، بیان کرد: در تمامی شوراهای شهری و روستایی از جمله شورای شهر مشهد بهترین تصمیم با همفکری جمعی گرفته میشود و مخاطب ما در شورای شهر مشهد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مشهدی هستند.
وی گفت: شورای پنجم از اول شهریور ماه امسال رسماً کار خود را آغاز کرده و در مدت ۱۰۰ روز فعالیت خود اساسیترین مسائل مربوط به مناطق حاشیه شهر مشهد را مورد بررسی قرار داده و در این رابطه تصمیمگیریهایی در جهت رفع مشکلات و نواقص موجود داشته است.
وی ادامه داد: مصوبات نیز در جلسات شورا به تصویب رسید و سپس این مصوبات به مرحله اجرا در آمده که تاکنون بخشی از آنها نیز اجرایی شده است.
فیضی خاطرنشان کرد:وی با بیان اینکه از عملکرد ۱۰۰ روزه شهردار مشهد و مدیریت شهری رضایت داریم، گفت: تقیزادهخامسی را از دهه ۶۰ که معاون استاندار خراسان بزرگ بود میشناسیم و وی در فرآیند انتخاب شهردار مشهد در میان گزینههای متعدد با رای حداکثری انتخاب شد.
به گفته این عضو شورای شهر مشهد، تعامل خوبی میان شهرداری و شورای شهر برقرار است و از تصمیمات صورت گرفته در مدیریت شهری از ابتدای شروع کار شورای پنجم تاکنون رضایت وجود دارد.
سید وحید موسوی
ارسال نظر