English

آیت‌الله اعرافی:

مهم ترین پایگاه نماز در جامعه، مسجد است

مدیرحوزه های علمیه گفت: مهم ترین پایگاه نماز در جامعه، مسجد است و استان قم بایددر زمینه سرانه مساجد و حضور مردم در نمازهای جماعت در مساجد رتبه نخست را در کشور داشته باشد.

 مهم ترین پایگاه نماز در جامعه، مسجد است

به گزارش خبرگزاری موج از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی در جلسه ستاد اقامه نماز استان قم در سالن جلسات جامعه المصطفی العالمیه، مردم را رکن اصلی اقامه نماز دانست و تصریح کرد: باید مجموعه اداری تسهیل گر و زمینه ساز برای اقامه نماز باشند و بار اصلی برنامه‌ها در این خصوص بر عهده مردم است و نباید دستگاه‌های دولتی در این خصوص جایگزین مردم شوند، نباید در این خصوص افراط و تفریط صورت بگیرد.

وی بیان داشت: ستاد اقامه نماز و همه خادمین نماز هم باید در دریای نماز شناور شوند و هم برای رشد و توسعه نماز در جامعه تلاش کنند، مهم ترین پایگاه نماز در جامعه، مسجد است.

مدیر حوزه‌های علمیه افزود: در طراحی‌های کلان در حوزه، بحث طرح آمایش داریم که ۲۴۰ کار ویژه در این طرح طراحی شده است و در میان کار ویژه‌ها یکی از مهم ترین آن مسجد است، تا سال ۱۴۱۴ باید هر هزار نفر در کشور و هر روستای بالای ۵۰۰ نفر یک مسجد تراز داشته باشند تا در آن سال شاهد ۹۰ هزار مسجد فعال در کشور باشیم.

مدیر حوزه‌های علمیه ادامه داد: استان قم باید الگو در زمینه اقامه نماز باشد، در این استان نهادهایی وجود دارد که فعالیت فرامرز و فرااستانی دارند، ۵۰ هزار طلبه از ۱۳۰ کشور در جامعه المصطفی تحصیل می‌کنند، آن‌ها در ۱۳۰ رشته و در مقاطع تحصیلی در حال تحصیل هستند، جامعه المصطفی ۵۰ هزارنفر فارغ التجصیل از کشورهای مختلف دارد.

آیت‌الله اعرافی،  قم را میزبان طلاب از استان‌های مختلف کشور دانست و تصریح کرد: شهر قم متفاوت از شهرهای کشور است و این شهر همچون قلب تپنده برای پمپاژ معرفت به نقاط دیگر است، وظایف مدیران ستاد اقامه نماز استان قم سنگین است.

وی ادامه داد: باید استان قم بایددر زمینه سرانه مساجد و حضور مردم در نمازهای جماعت در مساجد رتبه نخست را در کشور داشته باشد.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به لزوم سند برای اقامه نماز در استان قم اظهار کرد: باید یک برنامه پنج ساله در این زمینه در استان تدوین شود، جامعه المصطفی آمادگی دارد که برای تدوین این سند کمک کند تا مشخص شود که دستگاه‌های مختلف و مردم در این خصوص چه وظایفی داشته باشند و وضعیت اقامه نماز در استان قم به چه وضعیتی در پنج سال آینده برسد.

وی افزود: امکان تدوین سند پنج ساله اقامه نماز استان قم تا پایان سال وجود دارد، برای این سند نیازمند تدوین اطلس نماز و آسیب‌شناسی‌ها در این خصوص هستیم، همچنین باید سرانه حضور مردم در مساجد مشخص شود.

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: در درون حوزه باید یک شورا برای تدوین بحث‌های معرفتی در خصوص نماز ایجاد شود، نیازمند اجرای کارهای عملیاتی در ستاد اقامه نماز استان با همکاری  دستگاه‌های مختلف استان هستیم، باید یک برنامه کوتاه مدت در این خصوص تدوین شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه