نصراللهی زاده:
ناحیه منفصل شهری نایسر صاحب ۷۰۰ مترمربع کتابخانه عمومی میشود
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان از اضافه شدن ۷۰۰ مترمربع فضای کتابخانه ای به ناحیه منفصل شهری نایسر خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، بهرام نصراللهی زاده در دیدار مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان با اشاره به مجتمع فرهنگی و هنری در حال احداث در شهرک نایسر سنندج، اظهار کرد: این مجتمع علاوه بر بخش های هنری و فرهنگی و تفریحی و ورزشی دارای بخش ویژه کتابخانه عمومی با ۷۰۰ متر مربع زیربناست.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با تاکید بر لزوم احداث مجتمع های فرهنگی و هنری در مناطق آسیب پذیر، عنوان کرد: مجتمع فرهنگی هنری نایسر سنندج تا پایان سال جاری افتتاح می شود و مردم این منطقه می توانند از آن بهره مند شوند.
نصراللهی زاده توجه ویژه به حوزه فرهنگ را مهم ارزیابی و عنوان کرد: کتابخانه های عمومی به عنوان یکی از ارکان مهم در حوزه فرهنگ هستند که می توانند در توسعه بسیار اثرگذار باشند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان استفاده از ظرفیت های بخش خصوص برای توسعه فعالیت های کتابخانه های عمومی را ضروری برشمرد و افزود: این امر می تواند بسیاری از مشکلات کتابخانه های عمومی را رفع کند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان نیز در این دیدار توسعه فعالیت های کتابخانه ها را در مناطق مختلف از رویکردهای این نهاد فرهنگی بیان کرد و گفت: توجه به مناطق حاشیه نشین و آسیب پذیر در این زمینه مورد توجه قرار دارد.
محمد مخدومی با اشاره به افتتاح کتابخانه عمومی در روستای تنگیسر سنندج، بیان کرد: این کتابخانه با همکاری خیرین و مردم روستا و همچنین کتابخانه های عمومی استان کردستان با حضور استاندار راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه ساختمانی با همت اداره کل امور اجتماعی استانداری کردستان در روستای حسن آباد سنندج برای راه اندازی کتابخانه به کتابخانه های عمومی اهدا شده است، افزود: این کتابخانه پس از تائید کارشناسان و اخذ مجوز از نهاد کتابخانه های عمومی فعالیت خود را آغاز می کند.
مخدومی با اشاره به اینکه افتتاح کتابخانه عمومی خیابان ابوذر قروه یکی از دغدغه های این نهاد فرهنگی است، گفت: امیدواریم با تخصیص اعتبارات ویژه هر چه زودتر شاهد راه اندازی این مرکز فرهنگی باشیم.
وی از کتابخانه های عمومی به عنوان مراکز فرهنگی نام برد و اظهار کرد: کتابخانه ها علاوه بر امانت کتاب به مراکزی فرهنگی و آموزشی برای انجام برنامه های متنوع برای اقشار مختلف مردم تبدیل شده اند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان با بیان اینکه از زمان شیوع کرونا تمرکز فعالیت های کتابخانه ها در فضای مجازی است، افزود: در این مدت بالغ بر 60 برنامه متنوع در فضای مجازی برگزار شده و این رویکرد همچنان ادامه دارد.
مخدومی در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت از ناشران و نویسندگان بومی اشاره کرد و گفت: در طی یکی سال گذشته نزدیک به 5 هزار جلد کتاب از نویسندگان بومی خریداری شده و در کتابخانه ها توزیع شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر و با افتتاح کتابخانه عمومی ماموستا قانع روستای تنگی سر تعداد کتابخانه های عمومی نهادی استان کردستان به 51 باب رسیده است و 40 هزار تن نیز در این کتابخانه ها عضویت دارند.
ارسال نظر