منصور رضوانی جلال عنوان کرد:
استان همدان رتبه نخست پلاک کوبی دام سنگین و رتبه هفتم دام سبک را داراست
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه طرح پلاک کوبی دامها به عنوان یک راهکارهای مهم و اساسی برای پیشگیری از قاچاق محسوب می شود گفت:ا ین استان موفق به کسب رتبه نخست پلاک کوبی دام سنگین و رتبه هفتم پلاک کوبی دام سبک در سطح کشور شده است.
به گزارش خبرگزاری موج همدان، منصور رضوانی جلال، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به وضعیت پلاک کوبی دام در استان همدان در نشست اعضای کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان گفت: این استان موفق به کسب رتبه نخست پلاک کوبی دام سنگین و رتبه هفتم پلاک کوبی دام سبک در سطح کشور شده است.
منصور رضوانی جلال افزود: طرح پلاک کوبی دامها به عنوان یک راهکارهای مهم و اساسی برای پیشگیری از قاچاق، سال گذشته آغاز شد که با توجه به ایجاد محدودیت و هزینه، مورد استقبال دامداران استان قرار نگرفت.
وی افزود: با توجه به تصویب این طرح در هیات دولت و ضرورت اجرای آن، اقدام های تنبیهی و تشویقی به منظور مشارکت دامداران در پلاک کوبی و هویت دار کردن دامها در سطح استان همدان پیشبینی شده است
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: اقدام های تنبیهی شامل جلوگیری از خروج دام فاقد پلاک، جلوگیری از ذبح دام پلاک کوبی نشده و همچنین ممانعت از فروش دام است که اجرای این مولفه های تنبیهی مستلزم همکاری همه جانبه دستگاه های متولی و مسوول دراین حوزه است.
رضوانی جلال گفت: همچنین ابزارهای تشویقی نظیر تخصیص نهاده به دامدارانی که اقدام به پلاک کوبی دام های خود کنند نیز پیش بینی شده است.
وی اظهار داشت: استان همدان دارای یک میلیون و ۷۲۹ هزار راس دام سبک و سنگین است که برای یک میلیون و ۳۳ هزار راس معادل ۶۱ درصد دامهای استان پلاک تهیه شده و از این تعداد ۷۳۳ هزار دام نیز پلاک کوبی شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: تاکنون اطلاعات مربوط به حدود ۴۶ درصد دامهای پلاک کوبی شده استان همدان در سامانه ثبت شده است.
رضوانی جلال گفت: جلوگیری از خروج دام، موجب تثبیت قیمت گوشت قرمز در استان همدان شده و قیمت دام زنده سبک و سنگین نیز در این استان کاهشی است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار داشت: قیمت مرغ نیز با توجه به جوجه ریزی و تامین نهادهای مورد نیاز در حال کاهش است به گونه ای که قیمت مصوب مرغ زنده هر کیلوگرم ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومان تعیین شده که هم اینک با قیمت ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان هم مشتری ندارد و قیمت مصوب برای عرضه گوشت مرغ نیز در بازار ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان برای هرکیلوگرم اعلام شده است.
ارسال نظر