پویا محمودیان در گفتگوی اختصاصی با موج:
شهرهای جهانی حمایت تمامی دستگاه های اجرایی را می طلبند
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه حمایت از عنوان شهرهای جهانی و ملی نیاز به هم افزایی و ورود تمامی دستگاه های اجرایی دارد، از وضعیت بودجه حوزه صنایع دستی در سال آینده و حمایت های ناشی از وضعیت کرونا در نسبت با فعالان این حوزه خبرداد.
به گزارش خبرگزاری موج همدان، پویا محمودیان ، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی کشور در گفتگوی اختصاصی با موج با اشاره به حمایت از شهرهای دارای عنوان جهانی در کشور، ابراز کرد: سال گذشته بعد از تلاش های بسیار توانستیم بودجه مشخصی را برای شهرها و روستا هایی در کشور که دارای عنوان های جهانی هستند از محل ردیف بودجه های متفرقه لحاظ کنیم. امیدوار هستیم که هر چه سریعتر در ردیف بودجه های معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی این اتفاق را رقم بزنیم.
ضررورت ورود تمامی دستگاه های اجرایی در حمایت از شهرهای دارای عنوان جهانی
محمودیان با بیان اینکه برای حمایت و تقویت از شهرهای جهانی و ملی بایستی نگاهی حاکی از هم افزایی در کشور و هریک از استان ها شکل گیرد، عنوان کرد: این موضوع نباید صرفا از سوی ادارات کل استان ها و یا وزارت میراث دنبال شود بلکه تمامی دستگاه های اجرایی می توانند در این مقوله دارای نقش باشند.
وی در ادامه ورود دستگاه هایی همچون استانداری ها، شهرداری ها، سمن ها، ادارات کل، مردم و تمام کسانی که طرفدار نشان دادن قدرت ایرانیان به جهان هستند را در حمایت از عناوین کسب شده، موثر برشمرد و خواستار نگاهی تجمیعی و هم افزایی در این حوزه از سوی تمامی دستگاه های مجری شد
وی با اشاره به کسب عنوان های جهانی از سوی شهرهایی همچون ملایر و لالجین و .. که در مجموع ۱۴ شهردر کشور هستند، گفت: با این تعداد عنوان کسب شده در کشور توانستیم رتبه نخست را در جهان از منظر ثبت روستاها و شهرهای جهانی بدست آوریم که این امر مایه مباهات و افتخاری ملی برای یکایک ایرانیان محسوب می شود.
معاون صنایع دستی کشور افزود: تمامی سعی ما در وزارتخانه و به ویژه معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی در جهت هدفگذاری های مشخص برای نیل به اهدافی است که در پی ایفای نقشی پررنگ برای شهرها و روستاهای جهانی در اقتصاد کشور، ترویج فرهنگ و هنر، انجام رسالت خود در مسوولیت اجتماعی و تمامی موضوعاتی که برای جهانی شدن از ابتدا برای ما مورد نظر و اهمییت بوده، است.
وضعیت مطلوب بودجه وزارت میراث گردشگری و صنایع دستی در سال آینده
محمودیان با بیان وضعیت ناشی از کرونا در روزهایی که گذشت، یادآور شد: زمانی سخت برای فعالان حوزه میراث گردشگری و صنایع دستی سپری شد و در این مدت سعی بر آن بود که با نگاهی مشارکتی وهم افزایی جهت بهره از ظرفیت سایر نهاد ها همچون بنیاد برکت، سازمان اقتصادی اکو، بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، بنیاد احسان برکت و ... در فرم هایی مانند ارائه تسهیلات و وام های بالاعوض و برنامه هایی که امکان محقق شدن آن را داشتیم در حمایت از فعالان این حوزه برآییم.
وی به مقوله بودجه صنایع دستی کشور اشاره کرد و عنوان کرد: وضعیت بودجه ای وزارت میراث گردشگری صنایع دستی و معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی با تدابیر هوشمندانه ای که وزیر محترم وزارتخانه در زمان تهیه لایحه بودجه اعمال داشتند بسیار بهتر از سال جاری خواهد بود.
وی در خصوص حمایت هایی که با توجه به شیوع کرونا روی داد، گفت: نزدیک به ۱۳۳ میلیارد تومان از طریق ستاد اقتصادی کرونا در اختیار فعالین این حوزه قرار گرفت و حمایت هایی نیز به صورت بسته هایی انجام شد و همینطوراز ظرفیت های سایر نهادهای حاکمیتی مانند وام های کم بهره و بالاعوض و .. نیز بهره گرفته شد.
ارسال نظر