English

در تماس‌های تلفنی با وزیر کشور و استاندار هرمزگان؛

پزشکیان خواستار بسیج همه امکانات برای کمک به مجروحان حادثه بندرعباس شد

رئیس جمهور ضمن پیگیری لحظه ‌به لحظه حادثه بندر شهید رجایی و صدور دستورات ویژه برای مدیریت شرایط، خواستار بسیج همه امکانات برای کمک به مجروحان این حادثه شد.

پزشکیان خواستار بسیج همه امکانات برای کمک به مجروحان حادثه بندرعباس شد

به گزارش خبرگزاری موج، در پی وقوع حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، دکتر مسعود پزشکیان با حساسیت و توجه ویژه‌ای در تماس‌های مکرر و پیگیری‌های مستمر با دکتر مومنی، وزیر کشور و نماینده ویژه خود، آخرین وضعیت این حادثه را بررسی و دستورات مدیریتی مقتضی را برای تسریع در رسیدگی به این حادثه صادر کرد.

رئیس جمهور پس از دریافت گزارش‌های اولیه و تحلیل دلایل احتمالی وقوع حادثه، بر لزوم انجام یک ارزیابی دقیق و جامع از علل حادثه تأکید کرد و خواستار شفاف‌سازی هر چه سریع‌تر علل وقوع آن، با هدف جلوگیری از تکرار چنین رخدادهایی در آینده شد.

پزشکیان همچنین دستور داد که تدابیر فوری برای کمک‌رسانی به مجروحان، به ویژه با اولویت ارسال تجهیزات پزشکی و نیروهای امدادی به محل حادثه، به‌طور فوری و هماهنگ انجام شود.
بر اساس دستور رئیس جمهور، همه نهادهای دولتی و امدادی موظف شدند تا ضمن حفظ هماهنگی کامل، تمام منابع لازم را برای کاهش آسیب‌های این حادثه به کار گیرند.

علاوه بر این، پزشکیان به وزیر کشور دستور داد که بر اساس وضعیت موجود، تدابیر مدیریتی لازم برای کنترل شرایط بحرانی، تأمین امنیت منطقه و تسریع در بازسازی و بازگشایی مجدد بندر شهید رجایی به‌طور ویژه پیگیری شود.

در این راستا، استاندار هرمزگان نیز موظف شد که اقدامات مدیریتی و هماهنگی‌های لازم را برای کنترل و کاهش اثرات حادثه در منطقه به‌طور مستمر انجام دهد و گزارش‌های روزانه به دفتر رئیس جمهور ارسال کند.

پزشکیان همچنین از همه نهادهای دولتی و امدادی خواست تا با همکاری یکدیگر تمامی تلاش‌ها را برای تسکین آلام مجروحان و بازگرداندن وضعیت به حالت عادی به کار گیرند.

رئیس جمهور ضمن ابراز همدردی عمیق با خانواده‌های آسیب‌دیده، بر اهمیت پیگیری دقیق و شفاف ابعاد مختلف این حادثه و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع حوادث مشابه در آینده تأکید کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه