مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان یزد؛
نزدیک به ۳۰۰۰ مسجد در استان یزد وجود دارد/ فعالیت های هنری و فرهنگی باید به مساجد وارد شود
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان یزد گفت: مقرر شده برای انتخاب اعضای کانون مساجد محدودیت سنی قرار دهیم و این موضوع می تواند رفع بسیاری از چالش های ما در زمینه ورود مساجد به فعالیت های هنری و فرهنگی به شکل قوی تر و با افراد جوان تر و پویا تر را به همراه داشته باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد، حجت الاسلام مظفر سالاری مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان یزد گفت: مقرر شده برای انتخاب اعضای کانون مساجد محدودیت سنی قرار دهیم و این موضوع می تواند رفع بسیاری از چالش های ما در زمینه ورود مساجد به فعالیت های هنری و فرهنگی به شکل قوی تر و با افراد جوان تر و پویا تر را به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه کانون مساجد بودجه خاصی ندارد، گفت: با کمک خیران این بودجه هر ساله محقق می شود البته بودجه مختصری برای کانون مساجد اختصاص داده می شود که بتوانیم برای جشنواره ها و برنامه های فرهنگی جوایزی را برای برندگان تهیه کنیم.
سالاری فعالیت کانونهای مساجد را عامل رشد در نسلهای جوان جامعه دانست و گفت: هر چند عمده فعالیتهای کانونهای مساجد طی سالهای گذشته عمدتاً در خصوص تامین زیرساختهای فعالیت کانونها بوده ولی فعالیت ۸۵۰ کانون مسجد با وجود حدود سه هزار مسجد در استان یزد ایدهآل نیست، هر چند که اگر همین تعداد کانون نیز به طور واقعی فعالیت کنند میتواند بستر اقداماتی خوبی در استان باشند.
وی به ایجاد سامانه ملی فهما یا سامانه فرهنگی هنری مساجد ایران اشاره کرد و گفت: این سامانه در راستای ساماندهی و شبکهسازی کانونهای مساجد کشور ایجاد شد و در نخستین دوره رویداد ملی فهما شاهد درخشش کانونهای مساجد یزد بودیم.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان یزد یکی از اهداف ایجاد این کانونهای فرهنگی را رونقبخشی به مساجد با توجه به کاهش مخاطبان کودک و نوجوان مساجد ذکر کرد و گفت: شاید عواملی مانند جذاب نبودن فضای مساجد برای نسل نوجوان و جوان یا دیده نشدن عرصه برای فعالیت نسل جوان در مساجد از جمله دلایل حضور اندک این قشر در مساجد بود ولی خوشبختانه با ورود کانونهای فرهنگی تا قبل از شیوع کرونا شاهد استقبال خوبی در این رابطه بودیم.
سالاری گفت:از اقدامات شاخص و اخیر این کانون میتوان به تولید و اجرای سرودی با عنوان «شلیک» به مناسبت شهادت دانشمند کشور دکتر فخری زاده تنها ۴۸ ساعت پس از شهادت ایشان بود که از شبکههای تلویزیونی و مجازی مختلفی پخش شد.
سالاری در ادامه بیان کرد: طرح امام محله را به شکلی دنبال خواهیم کرد تا امام جماعت هر مسجد امام آن محله باشد و دفتری برای حل و فصل مشکلات محله به او اختصاص می یابد.
ارسال نظر