مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان:
با اجرای طرح آموزش دوگانه نیروی ماهر و توانمند را به صنایع معرفی می کنیم
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان اظهارداشت: با اجرای طرح آموزش دوگانه و با هدف رونق تولید، نیروی ماهر، مستعد، متخصص و توانمند را همگام با فناوری روز دنیا جهت اشتغال به صنایع و صنوف معرفی می کنیم.
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، آرش اخوان طبسی در بازدید نماینده مردم مبارکه از مراکز فنی و حرفه ای در خصوص اجرای طرح آموزش دو گانه به بیان مطالبی پرداخت و افزود: یکی از سیستم های نوین آموزش مهارتی در دنیا به ویژه در کشور آلمان که به عنوان قطب صنعتی در کل دنیا مطرح است، سیستم آموزش دوگانه است که این سیستم آموزشی تفاوتش با سیستم های عادی آموزش مهارتی این است که در آموزش فنی و حرفه ای استانداردها ۳۰ درصد تئوری و ۷۰ درصد عملی و هر دو در محیط کارگاهی انجام می پذیرد.
وی ادامه داد: این در حالی است که در سیستم آموزش دوگانه ۳۰ درصد کل دوره آموزش در مجموعه کارگاهی و ۷۰ درصد آن در محیط صنعت یا صنف (محیط کار واقعی) صورت می پذیرد و فردی که از این سیستم خارج می شود ، یک نیروی ماهر و متخصص است که تا حدزیادی اشتغال او تضمین خواهد شد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بیان داشت: مربیان و مخاطبین جویای کار بایستی با فناوری روز دنیا پیش روند که این امر مستلزم تغییر نظام آموزشی است تا شکافت اصلی کشور ایران نسبت به سایر کشورها که همان فقر مهارتی و فقدان نیروی ماهر در صنعت است از بین برود.
اخوان گفت: ما توانستیم با مطالعه ی دستورالعمل های موجود در کشور و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، ایده نظام دوآل آلمان را از طریق بخشنامه ها و اختیاراتی که داشتیم بومی سازی کنیم و مجدانه با رصد کامل و استفاده از نقطه نظرات مربیان، مهارت آموزان و کارشناسان حوزه آموزش در جهت بهبود نواقص گام های مؤثری برمی داریم.
وی گفت: تولید ما آموزش و تربیت نیروی متخصص و ماهر و معرفی فرد به صنعت است که با این هدف تولید رونق پیدا می کند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت: صنایع شدیدا" نیاز به نیروی ماهر دارند ولی متأسفانه نیروی ماهر کمیاب بوده و افراد بیکار نیز ضعف مهارتی دارند که وظیفه مجموعه آموزش فنی و حرفه ای است که نیروی ماهر تحویل صنعت دهد تا مشکل اشتغال برطرف و تولیدات با کیفیت بهتری در اختیار مشتریان قرار گیرد.
آرش اخوان اهداف این طرح را تبادل دانش و تجربیات عملی و فنی بین مربیان (مدرسان محیط آموزش) و استاد کاران (مربیان تجربی محیط کار)، حرکت در مسیر ارتقای هماهنگی و هم افزایی ظرفیت های آموزشی و محیط کار، افزایش اثربخشی آموزش های فنی و حرفه ای هدفمند و ارائه شده مبتنی بر فرصت های شغلی و درآمدی بازار کار، کاهش هزینه¬های تولید، خدمات و ریسک مخاطرات شغلی از طریق جذب و بکارگیری نیروهای مهارت آموخته، کمک به بنگاه های اقتصادی فعال به منظور تربیت، شناسایی و جذب نیروی کار ماهر مستعد و توانمند، آشنایی با محیط کسب وکار، کسب تجربه و ایجاد آمادگی شغلی در مهارت آموختگان، ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس در مهارت آموختگان برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، ارتقای اخلاق و صلاحیت حرفه ای نیروی کار و جویای کار دانست.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان گفت: تاکنون تفاهم نامه هایی با اتحادیه خودروهای سبک، انجمن گیاهان دارویی، پیرایش مردانه، صنایع غذایی،
کافی شاپ، جوشکاری، مؤسسه آموزشی عقیق شاهین شهر، کارخانجات اخوان مقدم و میز نساجی ایران در راستای شهر پوشاک استانداری و اولویت سوم سرمایه گذاری استان و... منعقد گردیده است.
ارسال نظر