یادداشت؛
سهم خواهی ممنوع/ استانداری آذربایجان شرقی شرکت سهامی نیست
انتخاب استاندار آذربایجان شرقی این روزها به یکی از بحثهای داغ و مهم شبکههای اجتماعی استان تبدیل شده و در این میان برخی از گروههای خاص به دنبال سهم خواهی از دولت هستند.
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان شرقی، سعید رنجبر پرنیاء فعال رسانه ای اصولگرا در جدیدترین یادداشت خود نوشت: بعد از انتخاب وزرا، اساسیترین و کلیدی ترین جایگاه مدیریتی یک استان به ویژه استان آذربایجان شرقی استانداری است.
انتخاب استاندار آذربایجان شرقی یکی از داغترین بحثهایی است که در هفتههای گذشته در شبکههای اجتماعی استان مطرح است اما در این میان، سهم خواهی برخی گروههای خاص از دولت سیزدهم نگرانیهایی را به وجود آورده است.
برخی از گروههای خاص، با سیاست " راه بنداز جابنداز" با انتشار اسامی گزینههای خود به عنوان گزینه استانداری آذربایجان شرقی به دنبال چهره سازی و اثر گذاری در روند انتخاب استاندار هستند و تلاش میکنند گزینههای خود را به دولت تحمیل کنند.
انتشار اسامی گسترده از گزینههای استانداری واکنش شدید حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان را نیز به همراه داشت.
امام جمعه تبریز نیز در چند روز گذشته در مراسمی با اشاره به انتشار اسامی مختلف برای استانداری آذربایجان شرقی اظهار داشت: هر کسی ورقی دستش گرفته و خودش را گزینه استانداری میداند.به وزیر کشور میگوئیم، تغییرات مدیریتی باید در سطح و شأن آذربایجان باشد.
وی با بیان اینکه اینجا شهر ستارخان، باقرخان، و شهید باکری است گفت: استاندار جدید باید از استان شناخت کافی داشته باشد و در شأن استان باشد.
نکته جالب دیگر اینکه، برخی از مدیران فعلی استان نیز برای ابقاء در سمت خود تلاش میکنند، حتی پیاده نظام رسانهای این افراد برای دولت در مورد لزوم به کارگیری این افراد نسخه میپیچیند.
استان آذربایجان شرقی در مقایسه با سایر استانهای کشور آسیب بیشتری از ضعف مدیریتی تصمیم گیران اجرایی دیده است، اما برای انتخاب استاندار جهادی، و جلوگیری از وقایع سالهای گذشته برای آذربایجان شرقی، راهی جز بازگشت به شاخصها نداریم.
همچنین باید گفت، آقای رئیسی به گروه ها، جریانات سیاسی، و افراد مدیون نیست که بخواهد برای آنها سهم بدهد، چرا که جو عمومی جامعه باعث شد رئیسی رای بیاورد فلذا مدیریت استان شرکت سهامی نیست که عده ای به دنبال سهم خود هستند.
تجربه تلخ دولت گذشته باعث شده تا آقای رئیسی برای پیشبرد برنامههای خویش، در سطح استانها، استاندارانی انتخاب کند که خودشان را در جایگاه سرباز برای خدمت به مردم بدانند نه ژنرالهای مدعی.
از این رو انتظار است بدون توجه به فشارها و تبلیغات رسانهای، استاندارانی شایسته انتخاب شود، افرادی که ویژگیهایی مانند مردمی بودن، جهادی، انقلابی بودن و تخصص لازم را داشته باشند.
*روزنامهنگار
ارسال نظر