آزادی ۹۶ مددجوی زندان رجایی شهر کرج
مدیر زندان رجایی شهر کرج اعلام کرد که با اقدامات انجام شده ، طی یک ماه گذشته زمینه آزادی ۹۶ مددجوی این زندان آزاد شدند.
![آزادی 96 مددجوی زندان رجایی شهر کرج](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/t7jiDGVNDsw5/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh4N8t2915ATh/%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C+%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج البرز، الله کرم عزیزی اظهار داشت: در اجرای طرح تکریم و رعایت حقوق شهروندی مددجویان با پیگیری واحد قضایی زندان این مددجو به آغوش خانواده بازگشتند.
وی گفت: طی این مدت ۱۶۵ پرونده در شورای طبقه بندی زندان رجایی شهر مورد بررسی قرارگرفت و واجدین شرایط آزاد شدند.
وی اضافه کرد: واحد قضایی با استفاده از ظرفیت های قانونی از جمله آزادی مشروط، مرخصی پایان حبس، قبولی اعسار، آزادی وثیقه و اتمام حبس توانستند به کاهش حبس و ازادی مددجویان اقدام کنند.
عزیزی خاطرنشان کرد : با تشکیل مستمر شورای طبقه بندی و رسیدگی به مشکلات قضایی مددجویان و با حضور در محل اسکان ، درخواست های آن ها را رسیدگی می کنند.
ارسال نظر