شناسایی ۱۲ ابتلای جدید به ویروس کرونا در منطقه کاشان/ یک فوتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از شناسایی شدن ۱۲ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در منطقه کاشان طی شبانه روز گذشته خبر داد.
![شناسایی 12 ابتلای جدید به ویروس کرونا در منطقه کاشان/ یک فوتی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/5Xo7rFDb6y2Z/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh71gF8Vlu0IX/%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7..jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، کوروش ساکی اظهار کرد: در شبانه روز گذشته ۱۲ بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدهاند.
وی افزود: در حال حاضر در مجموع ۲۹ بیمار مبتلا به کرونا ویروس در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل بستری هستند که ۱۸ مورد مربوط به کاشان و ۱۱ مورد مربوط به آران و بیدگل است.
این مقام مسئول گفت: ۱۳ نفر از کل بیماران در بخش مراقبتهای ویژه مراکز درمانی دو شهرستان کاشان آرانوبیدگل بستری شدند که ۹ نفر از آنها مربوط به کاشان و ۴ نفر مربوط به آرانوبیدگل است.
کوروش ساکی در ارتباط با مرگ و میر کرونا در منطقه کاشان توضیح داد: در ۲۴ ساعت گذشته آمار فوت شده در شهرستان کاشان یک نفر بوده و آماری از فوتی در این بازه زمانی در شهرستان آرانوبیدگل ثبت نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص آمار واکسیناسیون بیان داشت: تاکنون درصد پوشش واکسنهای کووید ۱۹ در سنین بالای پنج سال، در دوز اول ۷۷.۲۷ درصد، دوز دوم ۶۹.۹۴ و درصد پوشش واکسنهای کووید ۱۹ در سنین بالای ۱۸ سال و در دوز سوم ۳۴.۴۲ درصد بوده است.
ارسال نظر