English

در همایش اتاق بازرگانی اصفهان تاکید شد؛

آمریکای شمالی و لاتین فرصتی بی نظیر برای رشد اقتصادی ایران است

در همایش اتاق بازرگانی اصفهان بر فرصت‌های تجاری آمریکای شمالی و آمریکای لاتین در راستای ارتقاء کسب و کارها و رشد اقتصادی ایران تاکید شد.

آمریکای شمالی و لاتین فرصتی بی نظیر برای رشد اقتصادی ایران است

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، رئیس کمیسیون توسعه و بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان در ابتدای این همایش ابراز امیدواری کرد: از طریق برقراری روابط تجاری ایران با کشورهای مختلف جهان، ایران هراسی موجود برطرف شده و به دنیا ثابت شود دانش آموختگان ایرانی و کلیه فعالان حوزه فرهنگ، سیاست و اقتصاد ایران انسان‌هایی دارای سعه صدرو مشتاق برقراری تعاملات مطلوب با همه کشورها هستند.

غلامرضا اخوان فرید گفت: با وجود سرمایه‌های غنی انسانی و طبیعی کشورمان بتوانیم با کشورهای مختلف دنیا تعاملات تجاری برقرار کنیم.

در ادامه مشاورکسب و کار در دانشگاه‌های معتبرآسیا و خاورمیانه با بیان اینکه کانادا با وسعتی در حدود ۷ برابر ایران و به عنوان یکی از۸  کشور صنعتی دنیا، امکانات و ذخایرغنی معدنی و طبیعی، فرصت بسیار مناسبی برای برقراری مبادلات تجاری می‌باشد، مبادلات اقتصادی ایران با کانادا در سال ۱۳۵۵ را در حالی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار اعلام کرد که این بازار در طول سال‌های گذشته با توجه به تحریم و اختلافات سیاسی دو کشور از دست رفت و این رقم به حدود ۵۰ میلیون دلار رسیده است.

پروفسور اکبر مأنوسی افزود: این در حالی است که حوزه فعالیت تجار و بازرگانان کانادایی فعال در ایران دارای مزایای زیادی برای کشور ما بود.

 وی  کانادا را حیاط خلوت آمریکا دانست و تصریح کرد: بنگاه‌های بزرگ اقتصادی چون آمازون، اپل، جنرال موتور و جنرال الکتریک و... در این کشور فعالیت داشته علاوه بر این ازمنابع غنی نفت و گاز نیز برخوردار می‌باشد.

این مشاور کسب و کار افزود: دنیای امروز دنیای اقتصاد و تجارت است و داشتن اقتصاد قدرتمند، لازمه پیشرفت کشورها بوده و لازم است کشورمان در این حوزه اقدامات موثری انجام دهد.

مانوسی با اشاره به نیروی انسانی با استعداد و منابع غنی خدادادی کشورمان، ایران را کشوری مستعد برای پیشرفت اقتصادی دانست و تاکید کرد: لازمه این امر برقراری تعاملات تجاری با کشورهای مختلف می‌باشد.

وی حضورپررنگ‌تر نسل جوان علاقمند وبا انگیزه در اتاق مشترک بازرگانی ایران و کانادا را در افزایش حضور فعالان اقتصادی ایرانی در بازار کانادا موثر دانست و تاکید کرد: ایجاد روابط عادلانه و عاقلانه میان سیاست و اقتصاد زمینه ساز برنامه‌ریزی برای گسترش تعاملات تجاری میان کشورها است.

مانوسی علم، همّت و اخلاقیات را لازمه موفقیت در مراودات تجاری دانست و گفت: در صورت برخورداری از این سه ویژگی می توان درتجارت موفق بود.

مشاورکسب و کار دردانشگاه‌های آسیا و خاورمیانه در ادامه تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان را به واسطه تحت تاثیر قرار دادن اقتصاد کلیه شهرهای ایران، جنگ بزرگ‌تری نسبت به جنگ ۸ ساله ایران و عراق دانست و تاکید کرد: در حقیقت هم اکنون حربه غرب، جنگ اقتصادی بوده که می‌توان از طریق برقراری تعاملات تجاری گسترده فشار ناشی از این تحریم‌ها را کاهش داد.

مانوسی کسب و کار سنتی و محدود شدن تبادلات تجاری کشورمان با کشورهای همسایه که بعضا از ثبات کافی برخوردار نیستند را یکی از دلایل مشکلات اقتصادی ایران دانست و گفت: کشورهای همسایه ایران تنها ۶ درصد اقتصاد جهان را تشکیل داده و ما با تمرکز به این کشورها، فرصت‌های دیگر را از دست داده ایم.

 وی همچنین آمریکای شمالی و لاتین را از دیگر فرصت‌های پیش روی تجار و بازرگانان ایرانی دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه آمریکای جنوبی و شمالی ازجمعیت بسیار زیادی برخوردار هستند ایران با نداشتن هیچگونه مراوده‌ اقتصادی با این کشورها، فرصت زیادی را از دست داده است.

 مانوسی وجود رایزنان قوی اقتصادی در این کشورها را درتسهیل روابط تجاری ایران با کشورهای مختلف جهان حایز اهمیت دانست.

مشاورکسب و کار در دانشگاه‌های معتبرآسیا و خاورمیانه با بیان اینکه کیفیت، لازمه رقابت در بازار جهانی است، تصریح کرد: در صادرات باید به دنبال جذب پول‌های قدرتمند باشیم.

همایش اتاق بازرگانی اصفهان

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه