English

همکاری بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان در راستای ایجاد اشتغال پایدار

در راستای اجرایی نمودن منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر هم افزایی منابع سازمان ها جهت تسریع و تسهیل مهارت آموزی به متقاضیان و کارجویان تفاهمنامه همکاری بین بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان منعقد شد.

همکاری بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان در راستای ایجاد اشتغال پایدار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، علی اصغرعزیزی فرد صبح امروز در مراسم امضای این تفاهم نامه اظهار داشت: به منظور برخورداری از دانش پیشرفته، توانا در تولید علم و فناوری متکی بر سهم برتر منابع انسانی، سرمایه اجتماعی در تولید ملی و ایجاد اشتغال این تفاهم نامه منعقد شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس کردستان افزود: در راستای آموزش اقشار مختلف مردم در مناطق روستای و  حاشیه شهر در سنوات گذشته  فعالیت های بسیار خوبی انجام گرفت که  منطقه هدف بسیج سازندگی بود به این معنی که بسیج سازندگی با تعیین منطقه هدف، آموزش های لازم به افراد مستعد را خواهد داد.

عزیزی فرد بیان داشت: هدف و پیامد این انعقاد نامه ایجاد اشتغال پایدار و ایجاد امنیت مناطق مرزی و روستای استان است که افراد  این مناطق مستلزم و نیازمند آموزش هستند.

وی با اشاره به در اختیار داشتن اعتبارات تبصره ۱۶ اشتغالزایی و ظرفیت گروه های جهادی برای آموزش در مناطق مختلف در پایگاه های مرزی و پایگاه های مقاومت بسیج در مناطق روستای  اظهار داشت: ما با آمادگی کامل در این حوزه و با در اختیار گذاشتن مکان های مناسب پذیرای همکاری همکاران فنی و حرفه ای  جهت آموزشات لازم برای افراد مستعد را خواهیم داشت.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس عنوان داشت: اجرای برنامه‌های فرهنگی، تبلیغی و اطلاع رسانی به منظور تشویق جوانان به فراگیری مهارت ها وآموزش های فنی وحرفه‌ای، همکاری در طرح های کاربردی با توجه به ظرفیت‌های استان و آموزش‌های مورد نیاز یکی از ضروریات است که باید به نحو احسن به آن پرداخته شود.

تفاهم نامه سپاه با فنی و حرفه ای

در ادامه فردین وکیلی اظهار داشت: با توجه به رسالت سازمان فنی حرفه ای در بحث مهارت آموزی ، سازمان  اقشار و گروه های مورد هدف رو در بعد موقعیتی، جعرافیایی  مد نظر قرار میدهد  که بخشی از این گروه های هدف شامل مناطق و روستا های مرزی است .

مدیرکل آموزش فنی و حرفەای کردستان گفت:  گسترش فرهنگ مهارت آموزی و ارتقای توانمندی سرمایه های انسانی به ویژه در روستاها و مناطق محروم و مرزی از طریق آموزش و بکارگیری مهارت در بخش های صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر، استفاده از توان بالقوه بسیج سازندگی  در زمینه توسعه مهارت آموزی در شهرها و روستاها، کمک به جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها به واسطه ایجاد و ارتقای مهارت‌های شغلی، توسعه خلاقیت و نوآوری افراد با رویکرد اشتغالزایی را از اهداف این تفاهم نامه دانست.

وکیلی  خاطر نشان کرد: به صورت کشوری و به طبع ما نیز به صورت استانی این تفاهمنامه را منعقد کردیم چرا که این قابلیت در استان کردستان  با توجه به پای کار بودن  و اجرایی کردن برنامه ها توسط بسیج جهاد سازندگی  و با هم کاری هم و با توجه به پتانسیل خوبی که هر کدام از مناطق ما در استان  وجود دارد می توانیم  با پای کار آوردن افراد متخصص  جهت تحقق شعار سال در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری  در بحث تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی بتوانیم مصداق همکاری واقعی باشیم به طوری که خروجی آن کمک به تربیت  نیروهای متخصص و کار آفرین باشد.

 وی افزود: وقتی گروه های جهادی در منطقه ای قرار می گیرند بر اساس نیاز و ظرفیت های موجود منطقه ای نیازهای آموزشی را احصا می کنند و از طریق سازمان فنی و حرفه ای این نیازهای آموزشی و مهارتی تامین می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه