مروری بر هفدهمین رویداد بین المللی شعر فجر در ابوموسی
هفدهمین رویداد بین المللی شعر فجر در جزیره ابوموسی با حضور شاعران مطرح بین المللی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، هفدهمین رویداد بین المللی شعر فجر شبانگاه ۱۱ بهمن ماه در جزیره ابوموسی با حضور شاعران مطرح بین المللی برگزار شد که از جمله شاعران بنام حاضر می توان به حسن بعیتی از سوریه، عسگر حکیم اف از تاجیکستان، مرحمت عالم آوا از تاجیکستان، شاه منصور شاه میرزا از تاجیکستان، سیدسکندر حسینی از افغانستان، محمدکاظم کاظمی از افغانستان، زامیق محموداف از جمهوری آذربایجان، سید نقی عباس کیفی از هندوستان، جعفر محمد از ازبکستان، احمد شهریار از پاکستان و علی کمیل قزلباش از پاکستان اشاره داشت.
مضمون اشعار
در این جشنواره شاعران بزرگی از کشورهای پاکستان، ازبکستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان، سوریه ، تاجیکستان، هند و شاعرانی از ایران شعرهایی با مضمون خلیج فارس، صلح و دوستی و استعمار ستیزی خواندند که با استقبال حاضران مواجه شد.
بهرهمندی از ظرفیتهای ادبی شهرهای مختلف
«رضا اسماعیلی» دبیر هفدهمین دوره جشنواره بینالمللی شعر فجر، برگزاری این جشنواره در ابوموسی را به فال نیک گرفت و گفت: تمرکززدایی از جشنواره شعر فجر و حضور این برنامه فراگیر ملی و بینالمللی در شهرهای مختلف ایران اسلامی میتواند ظرفیتهای ادبی شهرستانها را نیز معرفی و بهرهگیری از این مواهب ادبی را برای علاقه مندان فراهم کند.
وی افزود: بهرهمندی از ظرفیتهای ادبی شهرهای مختلف کشور نظیر معرفی منتقدان ادبی، مشاهیر ادبی، شاعران نوجوان و جوان مستعد، رونمایی از کتابهای شاعران جوان، و... در این جشنواره میتواند مورد توجه دست اندرکاران قرار گیرد.
زبان فارسی عامل پیوند ملیت ها
در ادامه «علی رمضانی» مدیر عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران ضمن تقدیر از مهمان نوازی و خونگرمی مردم هرمزگان، تاکید کرد: زبان فارسی عامل پیوند ملیت ها با یکدیگر است که با زبان شعر به گفتگو نشسته اند.
وی اظهار کرد: چنانچه شاعران حاضر و بین المللی شعری در وصف این رویداد و خلیج فارس بسرایند مدیران استانی به دیده منت می نهند و هدایایی به قدردانی از آنها اهدا خواهند نکرد.
وی با مطلوب خواندن کیفیت برگزاری این جشنواره اضافه کرد: برگزاری هفدهمین جشنواره شعر فجر در ابوموسی نشانه وفاداری مردمان این سرزمین نسبت به آب و خاک ایران است.
مدیر عامل موسسه کتاب خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم کتاب خانه های ابوموسی را برای استفاده مردم جزیره تجهیز و کمبودهای آن را رفع کنیم.
ارسال پیام جشنواره به تمامی دنیا
«اسمعیل جهانگیری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان هم یکی از علت های برگزار شدن این جشنواره بزرگ در جنوبی ترین نقطه ایران اسلامی و در قلب خلیجفارس را ارسال پیام اقتدار و عزت جمهوری اسلامی ایران به منطقه و تمام دنیا دانست و گفت: امروز شاهد رقم خوردن ویرانی ظلم و استکبار در جهان هستیم که از برکات انقلاب اسلامی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان اظهارداشت: اگر همه نعمت هایی را که خداوند به ما داده است در یک کفه ترازو و در کفه دیگر ولایت را قرار دهیم، ترازوی ولایت سنگین تر خواهد بود.
وی برگزاری این جشنواره در این نقطه از ایران اسلامی را نشانه ی امنیتف اقتدار و قدرت ایران خواند و افزود: برای برگزاری این جشنواره و به پاس زنده نگه داشتن زبان فارسی، افراد زیادی زحمت کشیدند تا میزبان این رویداد باشیم.
جهانگیری بیان کرد: حکومت جمهوری اسلامی بر پایه ی مردم سالاری دینی و احکام اسلامی بنا شده است و امروز انقلاب از سن چهل سالگی و بلوغ عقلی گذشته و به یک جوان برنای تاثیر گذار و موثر در عالم تبدیل شده و سنگ اندازی دشمنان نشان می دهد انقلاب ما به ثمر رسیده است.
وی در پایان گفت: یکی از ثمرات انقلاب اسلامی این است که برادران ما از کشورهای مختلف در جشنواره شعر خلیج فارس جمع شده اند و همزمان با ایام پیروزی انقلاب به اجرای برنامه پرداخته اند و این پیروزی را جشن گرفته اند.
ارسال نظر