English

حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده:

خلیج فارس نام ثبت شده در متون تاریخی است

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: در همه متون تاریخی نام خلیج فارس به زبان های مختلف ثبت شده و هیچ سندی با نامی غیر از این درباره جغرافیای خلیج فارس وجود ندارد.

خلیج فارس نام ثبت شده در متون تاریخی است

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده امام جمعه بندرعباس در آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری خلیج فارس، همزمان با روز ملی خلیج فارس به ایراد سخنرانی پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده ابراز کرد: نام ها همراه در بستر گذر تاریخ یک بار هویت فرهنگی با خود دارند، این نام ها که در گذر تاریخ ماندگار شده یک بار ارزشمند تاریخی با خود دارند که نباید تغییر پیدا کنند.

وی اذعان داشت: ما الان در دنیایی قرار گرفته ایم که مجامع بزرگ بین المللی برای صیانت از همین نام ها درست شده اند؛ اما یک جاهایی رسالت خودشان را در کش و قوس وقایع فراموش می کنند، برای نام خلیج فارس ما اصلاً نباید در موضع دفاع قرار بگیریم، چرا که در اکثریت متون تاریخی با عناوین مختلف گاهی بحر فارس، گاهی بحر پارس، یا بحر هرموز به روشنی از آن یاد کرده اند و شما سندی را پیدا نمی کنید که جز این ها عناوینی درباره جغرافیای خلیج فارس به کار برده باشند.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده افزود: برای چه ما این همه اصرار داریم به عنوان عظمت یک ملت در گذر تاریخ از آن صیانت و حفظ کنیم، چرا که یک فرهنگ و تاریخ است و ما نباید این فرهنگ و تاریخ را فراموش کنیم، همه اینها عظمت یک ملت است و قابل فراموشی نیست.

احسان کامرانی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین المللی خلیج فارس خاطرنشان کرد: اسامی بزرگی که در ادوار مهم تاریخی برای ما به یادگار مانده اند، رسالت ما را در حفاظت و پاسداشت شان سنگین می کند و رسالت اصحاب علم و رسانه در این امر، از همه سنگین تر است.

وی افزود: با توجه به اینکه دبیرخانه این جشنواره در هرمزگان است ما باید یک مجمع همگانی و کامل از تمام بخش های جغرافیای خلیج فارس تشکیل دهیم، هر کسی که در حوزه خلیج فارس فعالیت دارد را کنار هم جمع کنیم تا یک مجموعه کامل اسنادی داشته باشیم.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: موضوع اول این است باتوجه به اینکه در جغرافیای خلیج فارس هستیم، باید بیشتر کار کنیم و اسناد کتابخانه ای و فعالیت های فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی پژوهشی را به طور کامل جمع آوری کنیم تا در مکان دبیرخانه دائمی جشنواره به عنوان مرکز اسناد خلیج فارس، نگهداری شوند.

وی در پایان افزود: موضوع دوم این است که در این دبیرخانه باید مشوق هایی را برای خلق اثر بگذاریم تا اهالی قلم و هنرمندان با انگیزه و اشتیاق بیشتر وارد عرصه بشوند و آثار ماندگاری خلق کنند تا بتوانیم آنها را در مجامع بین المللی منتشر کتیم تا در بانک های اطلاعاتی دنیا ثبت شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه