English

معاون امور فنی و خدمات اتاق ایران:

دولت در ۳.۵ سال گذشته بیش از عمل شعار داد

معاون امور فنی و خدمات اتاق ایران گفت: امروز چهار ماه به پایان دولت باقی مانده و باید آسیب‌شناسی کرد که در ۳.۵ سال گذشته چه درصدی از موانع و مشکلات صادراتی کشور حل و فصل شده است، بیش از آنچه عمل کنیم، صحبت کردیم و شعار داده‌ایم.

دولت در ۳.۵ سال گذشته بیش از عمل شعار داد

به گزارش خبرگزاری موج، مظفر علیخانی معاون امور فنی و خدمات اتاق ایران در جلسه هم‌اندیشی تشکل‌های صادراتی گفت: با وجود اینکه موضوع هم‌اندیشی در جلسات مختلف و نشست‌های گوناگون و همایش‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد، هنوز با یک خلأ جدی مواجه است، به این معنا که ما کماکان مواجه با آن هستیم که هم‌اندیشی‌ها مکرر برگزار می‌شود ولی نتیجه درستی ندارد.

علیخانی افزود: بیش از هر چیز دیگری نیازمند این هستیم که در دولت، تضارب آرا و هم‌اندیشی رخ دهد و به‌موازات آن، بین دولت و بخش خصوصی نیز بیش از هر زمان دیگری، نیازمند گفتگو و هم‌اندیشی هستیم، بر این اساس وقتی وارد یک بحث جدی به‌عنوان توسعه صادرات می‌شویم، از یک سو سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی را داریم که مرکز ثقل آن اصلاح محیط کسب و کار است و از سوی دیگر، واگذاری‌هایی است که از سوی دولت صورت گرفته است.

وی گفت: واقعیت‌های جاری کشور در عرصه تولید و صادرات نشانگر این است که بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها تغییر ماهوی نسبت به گذشته ندارد و این به‌مفهوم آن است که مشکلات به‌قوت خود باقی است؛ چراکه در غیر این صورت اگر در مسیر اصلاح گام برداشته بودیم، باید حتماً دستور جلسات را تغییر می‌دادیم.

معاون امور فنی و خدمات بازرگانی اتاق ایران گفت: در حوزه سود تسهیلات و نرخ بهره بانکی، حوزه تأمین اجتماعی، عوارض صادراتی، موانع برای ورود به بازارهای صادراتی و نیز دیپلماسی اقتصادی و سیاسی، همچنان مشکلاتی وجود دارد که در سه دهه گذشته نیز راجع به آنها دور هم جمع شده‌ایم.

علیخانی اضافه کرد: اینکه صادرات در اولویت اول کشور است باید در مقام عمل تجلی یابد و به نظر می‌رسد که اگر در حدود چهار سال گذشته در همین دولت تدبیر و امید، مشورت با بخش خصوصی را در دستور کار به‌صورت جدی قرار داده بودیم، طبیعتاً بسیاری از موانع و مشکلات باید امروزه حل و فصل شده بود.

وی گفت: امروز چهار ماه به پایان دولت باقی مانده و باید آسیب شناسی کرد که در ۳.۵ سال گذشته، چه درصدی از موانع و مشکلات صادراتی کشور در فرآیندها، رویه‌ها و حوزه مدیریت اجرایی حل و فصل شده است، به‌طور کلی ارزیابی ما بیانگر این است که با نیم‌نگاهی به دستاوردهای صادرات غیرنفتی، بیش از آنچه عمل کنیم، صحبت کردیم و شعار داده‌ایم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه