تسلا با بحران بزرگی دست و پنجه نرم می کند
گزارشی که شرکت خودروسازی تسلا به تازگی از میزان تولید و فروش محصولات خود در سه ماهه سوم سال یعنی تابستان ۲۰۱۷ ارائه داده است نشان دهنده بحران بزرگی است که تسلا با آن روبرو شده است.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وب سایت موتور ترند، شرکت خودروسازی تسلا که در ایالات متحده آمریکا در زمینه طراحی و تولید خودروهای برقی و الکتریکی فعالیت می کند، مدت هاست که با سایر غول های خودروسازی در جهان به رقابت تنگاتنگی پرداخته و مدعی است که دیگر زمان تولید خودروهای آلاینده بنزینی و دیزلی گذشته است و باید با استفاده از تکنولوژی روز، خودروی پاک تولید کرد.
هم اکنون شرکت آمریکایی تسلا گزارشی از میزان تولید و فروش محصولات در سه ماهه سوم سال یعنی تابستان ۲۰۱۷ ارائه داده است که این آمار و ارقام برای شرکتی که طرح و ایده های خلاقانه و نو داشته و قصد داشته به رقابت با غول های خودروسازی در جهان بپردازد، بسیار نگران کننده محسوب می شود.
در این گزارش شرکت تسلا اعلام کرده است که علی رغم پیشبینیهای صورت گرفته در گذشته، تنها ۲۶۰ دستگاه خودروی تسلا مدل ۳ ظرف سه ماهه سوم سال جاری میلادی یعنی تابستان ۲۰۱۷ تولید شده است و به همین دلیل، ۶۱۹ میلیون دلار ضرر مالی متوجه این شرکت شده است.
به نظر می رسد پیش بینی ایلان ماسک – مدیرعامل و موسس شرکت تسلا – درست از آب در آمده است و این شرکت تحت تاثیر مشکلاتی که در زمینه تامین قطعات مورد نیاز خودروی سدان تسلا مدل ۳ مواجه شده است، با بحران بزرگی دست و پنجه نرم می کند.
تولید مدل ۳ تسلا به عنوان خودروی سدان برقی و کوچک در ماه نخست تابستان آغاز شد و پس از گذشت ۳ ماه تنها ۲۶۰ دستگاه از این خودرو عرضه شده است. این در حالی است که قرار بود براساس پیش بینی های قبلی، تا پایان تابستان سال جاری میلادی، بیش از ۱۵۰۰ دستگاه از این خودرو به تولید برسد.
از آن سو نیز ضرر و زیان ۶۱۹ میلیون دلاری در گزارش های تسلا نشان از هزینه های بالا و گزاف این شرکت نوآور دارد. این بدان معناست که تسلا در قبال هزینه های بالا و سرمایه گذاری های هنگفتی که صرف و دریافت کرده است، علاوه بر اینکه بازده تولیدی و سودآوری نداشته، زیان دهی نیز داشته است.
تسلا در نامهای به سهامداران خود، مقصر اصلی این وضعیت را عدم تأمین تعداد کافی باتری مورد نیاز برای خودروی تسلا مدل ۳ در کارخانه باتریسازی این شرکت اعلام کرد. همچنین طبق اعلام این شرکت، بخش جوشکاری و مونتاژ نهایی مدل ۳ تسلا نسبت به بخش های دیگر خط تولید این خودرو، روند کندتر و آهستهتری دارد. در ماه پیش، شرکت تسلا به دلیل تغییر در ساختار خط تولید خود با هدف افزایش بهرهوری، چند صد نفر از نیروهای خود را اخراج کرد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر