خبرگزاری موج گزارش می دهد؛
برگزاری مراسم سالروز ورود امام خمینی (ره) با تاکید بر کاهش وابستگی اقتصادی
مراسم ویژه گرامیداشت سالروز ورود امام خمینی (ره) با حضور وزیر راه وشهرسازی و مقامات کشوری و لشگری در ترمینال یک فرودگاه مهرآباد برگزار و بر ضرورت کاهش وابستگی به ارز، موجبات افزایش سهم ایران در بازارهای جهانی و نیز پایداری اقتصاد و تولید تاکید شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، محمد اسلامی در مراسم ویژه گرامیداشت سالروز ورود امام خمینی (ره) وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه هر ساله این لحظات را جشن میگیریم و خاطرات را مرور میکنیم، گفت: ما در این روز با آرمانهای امام راحل پیمان بسته و اعلام میکنیم که راه ایشان ادامه دارد، اساس جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی ایران بر تقواست و از این ابدی خواهد بود و ما همواره باید خود را در پیشگاه الهی ببینیم و برای اهداف جمهوری اسلامی ایران تلاش کنیم. چراکه دشمن از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، توطئههای ریز و درشتی داشته و امام خمینی (ره) با سلطه مقابله کرد و هدف انقلاب اسلامی ایران سلطهستیزی بود؛ از این رو اگر بنا بود سلطهپذیر باشیم نیازی به انقلاب احساس نمیشد و دلیلی برای تقدیم هزاران شهید نبود.
محمداسلامی به فعالان اقتصادی توصیه کرد: با کاهش وابستگی خود به ارز، موجبات افزایش سهم ایران در بازارهای جهانی و نیز پایداری اقتصاد و تولید را به وجود آورند
همچنین رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران و با اشاره به سخنان وزیر راه درباره ممنوعیت فروش بلیت پروازها به صورت چارتری، گفت: اصولاً نمیتوانیم شبکه چارتری را به طور کامل قطع کنیم، چراکه بخشی از مسافرتها به صورت گردشگری انجام میشود که باید به صورت چارتری باقی بماند و این مساله در دنیا تعریف شده و در حال حاضر ۲۰ درصد پروازها به صورت چارتری انجام میشود.
علی عابدزاده همچنین با بیان اینکه قیمتهای بلیت را خود شرکتهای هواپیمایی تعیین میکنند و حداکثر نرخ مشخص است، افزود:که اگر کسی بالاتر از نرخ تعیین شده بلیت بفروشد و این مساله منعکس شود، با آن برخورد میشود و در این زمینه سازمان هواپیمایی کشوری بازرسیهایی لازم را انجام میدهد. اما به مردم توصیه میکنیم قیمتهای مربوطه را از طریق سایت شرکتها ملاحظه کنند.
در حاشیه این مراسم مهابادی مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در واکنش به تحقیق و تفحص از این شرکت توسط مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد: برخی سوالات در ذهن نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ارتباط با عملکردها و پروژهها از دهه ۸۰ مطرح بوده که عموم این مسائل به دوره ما مربوط نمیشود و در این رابطه به مجلس شورای اسلامی رفتیم و توضیحات لازم را ارائه شده است. در واقع تحقیق و تفحص از دستگاهها و نهادهای مختلف، پدیده معمولی است و پس از توضیحات ارائه شده باید ببینیم چه پیش میآید. ما فعالیت خود را پیش میبریم و نگرانی بابت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی نداریم.
ارسال نظر