English

مدیرکل دفتر برنامه ریزی تلفیقی سازمان مدیریت منابع آب

کاهش هفت برابری سرانه منابع آب

ابراهیم نیا با اشاره به اینکه سرانه منابع آب کشور از ۷ هزار متر مکعب به ۱۰۰۰ متر مکعب سوق پیدا کرده است، گفت: در سال جاری باید ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های آب بکار می رفت که ۲۳۰۰ میلیارد تومان محقق شده، در شرایطی که ۵۱ هزار میلیارد تومان پروژه ناتمام در بخش آب داریم.

کاهش هفت برابری سرانه منابع آب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیرکل دفتر برنامه ریزی تلفیقی سازمان مدیریت منابع آب در همایش مدیریت حرفه ای در تنگناهای اخلاقی با رویکرد اخلاقی با اشاره به اینکه در دهه هفتاد وجود ثبات باعث پیشرفت در کشور شد، گفت: وقتی بحرانی در جامعه ایجاد می شود این نهادها هستند که عملکردشان ثبات ایجاد می کند.

ابراهیم نیا با بیان اینکه سیل ابتدای سال جاری ناکارآمدی های را عیان کرد و باعث شد نظامنامه ای در وزارت نیرو تدوین شود، افزود: از این رو برای تحولات فیزیکی باید این رویکرد را در نظر گرفت.

او با تاکید بر اینکه تحول سخت حاصل انباشت سرمایه است، اظهار کرد: تحول نهادی در این شرایط بحرانی نهادها را باید به سمت افق گشایی سوق دهد.

ابراهیم نیا با اشاره به اینکه سرانه آب کشور افزایش پیدا کرده است، گفت: سرانه آب تجدید پذیر کشور از حدود ۷۰۰۰ متر مکعب در سال ۱۳۳۵ شمسی با جمعیت ۱۹ میلیون نفر، به ۱۰۰۰ متر مکعب در سال ۱۴۲۰ شمسی به ازای هر نفر(با فرض جمعیت ۱۰۶ میلیون نفر و آب تجدید پذیر، ۱۰۶ میلیارد متر مکعب در آن سال) خواهد رسید.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی تلفیقی سازمان مدیریت منابع آب در ارتباط با بودجه بخش آب در سال ۹۸ گفت:با احتساب تورم‌های کشور بایستی در سال ۱۳۹۸ بخش آب کشور ۱۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار داشت، در صورتیکه این میزان در پیوست بودجه سال ۱۳۹۸، ۲۳ هزار میلیارد ریال است.

او افزود: در سال ۹۷ حدود ۲۶ درصد از اعتبارات پروژه های آب اعتبار نقد پرداخته شده و مابقی به صورت اوراق مشارکت انجام شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه