از سوی رئیس سازمان اداری و استخدامی؛
بخشنامه نحوه اجرای دورکاری کارکنان به تمامی دستگاه های اجرایی ابلاغ شد
بخشنامه نحوه اجرای دورکاری از سوی رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور به تمامی دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغ شد.
به گزارش خبرگزاری موج، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با توجه به افزایش مجدد شیوع ویروس کرونا و افزایش آمار مبتلایان به این بیماری که عمدتاً ناشی از رعایتنشدن پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی است، و به منظور فراهمنمودن زمینه تحقق محدودیتهای وضعشده از سوی ستاد مدیریت و مقابله با کرونا و کاستن از ترددهای شهری و تماس شهروندان با یکدیگر، بخشنامه نحوه اجرای دورکاری را به تمامی دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغ کرد.
به موجب این بخشنامه، لازم است دستگاههای اجرایی ضمن توجیه کارکنان خود درخصوص هدف ستاد مدیریت و مقابله با کرونا از اتخاذ این تصمیم، با اتخاذ روشهایی از قبیل نوبتبندی به صورت روزانه (حضور یک روز درمیان کارکنان)، کاهش حضور کارکنان در ادارات را به نحوی برنامهریزی کنند که امکان مسافرتهای بین شهری و ترددهای غیرضروری درون شهری به حداقل کاهش یابد.
همچنین دستگاههای اجرایی موظفند ضمن برنامهریزی برای ارائه خدمات حوزه مسئولیت خود با حضور ۵۰ درصد کارکنان، ترتیبی اتخاذ کنند که در ارائه خدمات به مردم و ارباب رجوع، بهویژه «خدمات ضروری»، وقفهای ایجاد نشود.
لازم است دستگاههای اجراییای که حجم و نوع خدمات آنها بهنحوی است که حضور بیش از ۵۰ درصد کارکنان در ادارات تابعه آنها در شهر تهران اجتنابناپذیر است، ضمن تعیین میزان کاهش حضور کارکنان خود با موافقت بالاترین مقام اجرایی دستگاه، مراتب را تا دهم آبانماه به این سازمان اعلام کنند.
به موجب بند سوم این بخشنامه، کلیه مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی ترتیبی مکلفند ترتیبی اتخاذ کنند تا کارکنانی که از حضور در محیط کار معاف میشوند، در محل سکونت خود حاضر و با استفاده از امکانات و زیرساختهای موجود وظایف خود را بهصورت دورکاری از منزل انجام دهند. درصورت عدم امکان انجام وظایف کارکنان مشمول این بخشنامه بهصورت دورکاری و با توجه به ضرورت کاهش حضور کارکنان در محیط اداری برای تحقق اهداف فاصلهگذاری اجتماعی، سایر کارکنان تا سقف ۵۰ درصد به صورت نوبتبندی روزانه از حضور در محل کار معاف شوند.
گفتنی است، این بخشنامه از تاریخ ۵/۸/۱۳۹۹ تا ۳۰/۸/۱۳۹۹ لازمالاجرا خواهد بود.
ارسال نظر