English

ساخت کشتی تجاری ۳۵۰۰ تُنی در مازندران آغاز شد

ساخت دومین کشتی تجاری ۳۵۰۰ تُنی مازندران با حضور استاندار مازندران و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در شرکت صدرا بهشهر آغاز شد.

ساخت کشتی تجاری ۳۵۰۰ تُنی در مازندران آغاز شد
به گزارش خبرگزاری موج

، مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه در آیین آغاز ساخت دومین کشتی تجاری ۳۵۰۰ تُنی مازندران در کشتی‌سازی صدرا بهشهر گفت: به‌دنبال فعال کردن کریدور شمال به جنوب هستیم که ۳۰ درصد شناور را افزایش دادیم و امیدواریم با تحویل شناورها، هر سال دو فروند شناور به مجموعه افزوده شود.

محمدرضا مدرس‌ خیابانی افزود: امروز خط تولید و ساخت شناور در کلاس خزر افتتاح شد و دانش فنی در صدرا بومی شد که می‌تواند به سرعت ساخت شناور‌ها کمک کند.

به‌گفته مدرس خیابانی بخشی از تجهیزات شناور وارداتی است، اما مهم دانشی است که در اختیار متخصصان، مهندسان و مدیران این شرکت قرار می‌گیرد.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: با ساخت این شناور‌ها، تجارت منطقه خزر توسعه خواهد یافت و این در حالی است که  قدرت اول کشتیرانی منطقه، جمهوری اسلامی ایران است.

براساس این گزارش، تولید شناور‌های موردنیاز مازندران، انجام تعمیرات و بازسازی کشتی‌های خارجی، برنامه‌ریزی برای طرح توسعه با نگاهی به تجارت دریایی در دریای خزر، ایجاد رشته‌های تخصصی مرتبط در دو دانشگاه فنی استان و امکان‌سنجی برای راه‌اندازی دبیرستان تخصصی به‌منظور جذب دانش‌آموزان از مقطع متوسطه و پرورش آن‌ها در حوزه صنایع دریایی بخشی از فعالیت‌های شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) در مازندران است که در صورت تحقق می‌تواند آینده پویا و روشنی را برای این مجموعه و صنایع دریایی در مازندران رقم بزند.

شرکت صدرا دارای کارخانه‌ها و تجهیزات دریایی در بوشهر و مازندران است که خدمات لازم و گسترده‌ای را در خلیج‌فارس و دریای خزر انجام می‌دهد. این مجموعه با تلاش مستمر برای ارتقای سطح فناوری با رعایت استاندارد‌های بین‌المللی، در سال ۱۳۷۶ موفق به اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ در زمینه‌های طراحی، ساخت و نصب تأسیسات فراساحلی نفت و گاز، کشتی‌سازی، ساخت پایانه‌های نفتی، بندرگاه‌ها، حفاظت ساحلی و پُل شد و متعاقب آن گواهینامه‌های بین‌المللی ISO ۹۰۰۱: ۲۰۰۸، ISO ۱۴۰۰۱: ۲۰۰۴ و OHSAS ۱۸۰۰۱: ۲۰۰۷ را دریافت کرد. در حال حاضر نیز مدتی است فرآیند توسعه را علاوه بر حوزه زیرساختی، در بخش نرم‌افزاری، بازرگانی و آموزش با جدیت بیشتری نسبت به گذشته دنبال می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه