English

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از مشارکت در آزادی ۶۱۸ زندانی جرائم غیر عمد خبر داد

سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در نشست مشترک با سید اسدالله جولایی رئیس هیأت امناء ستاد دیه کشور از مشارکت ۴۲ میلیارد تومانی این ستاد در تأمین هزینه آزادی زندانیان جرائم غیر عمد مالی با دیون زیر ۲۰۰ میلیون تومان خبر داد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از مشارکت در آزادی ۶۱۸ زندانی جرائم غیر عمد خبر داد
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از ستاد اجرایی فرمان امام ، سید پرویز فتاح با اعلام این خبر تصریح کرد: همزمان با ماه مبارک رمضان و در آستانه سال نو ۶۱۸ زندانی نیازمند از ۲۵ استان کشور که تا نیمه ماه مبارک رمضان دارای دیونی زیر ۲۰۰ میلیون تومان بوده‌اند آزاد می‌شوند و نوروز در کنار خانواده‌های عزیزشان خواهند بود. 

وی افزود: ستاد اجرایی فرمان امام مبلغ ۴۲ میلیارد تومان در انجام این کار خیر مشارکت کرد و مابقی نیز با همت ستاد دیه و خیرین فراهم شده است.

فتاح با تاکید بر اهمیت آزادی زندانیان نیازمند در تحکیم روابط خانوادگی و اجتماعی گفت: ستاد اجرایی فرمان امام در ابتدای امسال هم زمینه آزادی ۶۵۰ زندانی نیازمند جرائم غیرعمد مالی با دیون زیر ۱۰۰ میلیون تومان را با مشارکت ۵۳ میلیارد تومانی خود فراهم کرده بود. همچنین تأمین هزینه خرید ۱۰ هزار پابند الکترونیک به ارزش ۳۰ میلیارد تومان و اعطای ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال به هزار خانواده زندانی از دیگر خدمات ستاد اجرایی فرمان امام به زندانیان نیازمند و خانواده‌های ایشان بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه