English

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد،

افزایش سقف وام مسکن روستایی به ۴۰۰ میلیون تومان

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۲۰۰ به ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ بهره مناسب و دوره بازپرداخت ۲۰ ساله خبر داد.

افزایش سقف وام مسکن روستایی به ۴۰۰ میلیون تومان
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، غلامرضا صالحی، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در چهل‌وششمین سالگرد افتتاح حساب ۱۰۰ امام و تأسیس این نهاد با اشاره به نام‌گذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار کرد: این شعار راهبردی، مسئولیت بنیاد مسکن را دوچندان کرده است. مسکن نه‌تنها نیاز اولیه خانوارهاست، بلکه به عنوان موتور محرک اقتصادی، عامل اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف کشور شناخته می‌شود. از این‌رو، بنیاد مسکن در راستای تحقق این شعار، تقویت حمایت از ساخت مسکن محرومین، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و فعال‌سازی منابع مالی را در دستور کار خود قرار داده است.

صالحی با تأکید بر اینکه اقدامات بنیاد صرفاً پروژه‌محور نیست، گفت: هدف ما بسترسازی برای جهشی بزرگ در تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار است. در همین راستا، تأمین و تملک زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی با همکاری سازمان ملی زمین، افزایش ۳۵ برابری اعتبارات در سال گذشته، و شناسایی منابع پایدار از جمله تملک و اخذ سند برای ۱.۴ میلیون متر مربع زمین در تهران از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده بوده است.

وی افزود: در سطح روستاها نیز، با تملک یک میلیون متر مربع زمین در بیش از ۴ هزار روستا و آمادگی برای واگذاری سالانه ۲۰۰ هزار قطعه زمین برای ساخت مسکن، بنیاد نقش کلیدی در توسعه روستایی ایفا کرده است. همچنین، پیگیری برای دریافت بخشی از نیم درصد سود بانک‌ها و واریز آن به حساب ۱۰۰ امام، گامی مؤثر در تقویت منابع مالی بنیاد بوده است.

رئیس بنیاد مسکن با اشاره به مصوبه مهم مجلس برای تخصیص ۷۰ درصدی سهمیه قیر بنیاد مسکن، گفت: این اقدام زمینه‌ساز کاهش هزینه‌های حمل و اجرای آسفالت در روستاها شده و موجب ثبت رکوردهای جدید و افزایش رضایتمندی در مناطق روستایی شده است.

وی از دیگر دستاوردهای مهم بنیاد در سال گذشته، به افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۲۰۰ میلیون به ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ بهره مناسب و بازپرداخت ۲۰ ساله اشاره کرد و آن را گامی مهم در توانمندسازی اقشار کم‌درآمد و جلوگیری از مهاجرت روستاییان دانست.

 به گفته وی، در سال گذشته بیش از ۳۳۰ هزار نفر برای دریافت این تسهیلات معرفی شده‌اند که رکوردی بی‌سابقه در کشور محسوب می‌شود.

صالحی در پایان با اشاره به شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی که هم‌اکنون به ۵۴ درصد رسیده، ابراز امیدواری کرد تا پایان دولت چهاردهم، این شاخص به ۷۵ درصد افزایش یابد و بدین‌ترتیب گام بزرگی در مسیر تأمین مسکن پایدار، ارزان و با کرامت برای روستاییان و اقشار محروم کشور برداشته شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه