English

ثبت سفارش واردات بدون سابقه تا ۵۰۰ هزاردلار موقتا تعلیق شد

امکان ثبت سفارش جدید با حالت ثبت سفارش «تعهد ثبت فروش در سامانه تجارت داخلی تا سقف ۵۰۰ هزار دلار» فعلا امکان پذیر نیست.

ثبت سفارش واردات بدون سابقه تا ۵۰۰ هزاردلار موقتا تعلیق شد
به گزارش خبرگزاری موج

، بر اساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، تا زمان انجام تغییرات مربوط به سهمیه‌های واردات سال ۱۴۰۴، امکان ثبت سفارش جدید با حالت ثبت سفارش «تعهد ثبت فروش در سامانه تجارت داخلی تا سقف ۵۰۰ هزار دلار» موقتا امکان پذیر نمی‌باشد.

در تیر ماه سال قبل اعلام شده بود که بازرگانانی که سهمیه واردات ندارند یا ارزش واردات آنها در سال جاری بیشتر از سهمیه.محاسبه شده است، درحال حاضر اجازۀ ثبت  سفارش واردات کالا را نخواهند داشت، برای رفع این محدودیت، حالتی تحت عنوان حالت «واردات بدون سابقه تا ۵۰۰ هزاردلار » در نظر گرفته شده است.

برخی کارشناسان معتقدند واردات با کارتهای بازرگانی جدید تا سقف ۵۰۰ هزار دلار یکی از دلایل جهش درخواست کارت بازرگانی در یک سال اخیر است.

چندی قبل محمد لاهوتی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران با اشاره به تعداد کارت های بازرگانی فعال گفته بود: تا سال ۱۴۰۳، مجموع کارت های فعال بازرگانی در سراسر کشور حدود ۵۰ تا ۵۵ هزار بوده ولی طبق آمار منتشر شده ۱۰ ماهه سال جاری حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ کارت جدیدالصدور است که پیش بینی می شود تا پایان سال تعداد این کارت ها به ۲۵ هزار عدد برسد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه