English

افتتاح مجتمع فولادی خیام سپهر نیشابور با سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی

مجتمع فولادی خیام سپهر نیشابور با سرمایه‌گذاری ۴۵ میلیون یورویی از محل منابع صندوق توسعه ملی، صبح سه‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ با حضور معاون رئیس‌جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهر نیشابور به بهره‌برداری رسید.

افتتاح مجتمع فولادی خیام سپهر نیشابور با سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از صندوق توسعه ملی ، مجتمع فولادی «خیام سپهر فولاد نیشابور» صبح سه‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ با حضور محمدرضا عارف، معاون رئیس‌جمهور  و سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرک صنعتی عطار نیشابور افتتاح شد.

این مجتمع با سرمایه‌گذاری ۴۵ میلیون یورویی از محل منابع صندوق توسعه ملی احداث شده و زمینه اشتغال مستقیم برای ۳۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم برای حدود هزار نفر را فراهم کرده است.

تأمین مالی این پروژه در سال‌های گذشته و در راستای مأموریت‌های راهبردی صندوق توسعه ملی برای حمایت از طرح‌های بزرگ صنعتی انجام شده است. بهره‌برداری از این مجتمع در سال جاری، نمادی از ثمر دادن سرمایه‌گذاری‌های توسعه‌ای صندوق در حوزه تولید است؛ صندوقی که با هدف تبدیل منابع ملی به ثروت‌های مولد، نقش مهمی در رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال و تقویت زیرساخت‌های صنعتی کشور ایفا کرده است.

مجتمع «خیام سپهر فولاد نیشابور» به‌عنوان دومین مجموعه فولادی این شهر پس از مجتمع فولاد خراسان، سالانه ظرفیت تولید ۵۰۰ هزار تن مقاطع فولادی را دارد و به‌عنوان بزرگ‌ترین کارخانه تولیدکننده تیرآهن و مقاطع متوسط در شرق کشور شناخته می‌شود. این مجموعه در زمینی به مساحت ۹۶ کیلومتر در شهرک صنعتی عطار واقع شده است.

در آیین بهره‌برداری از این مجتمع، جمعی از مسئولان محلی نیز حضور داشتند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه