توسعه #دیپلماسی_انتظامی را از #مدیریت_ترافیک آغاز کنیم
سرتیپ دکتر سید تیمور حسینی رئیس راهور فراجا نوشت: امروزه فرایند توسعه روابط و همکاری بین المللی را از تمرکز بر روی «دردهای مشترک» آغاز میکنند و تجربیات حاصله و حتی «ایدههای دانش بنیانی» را تبدیل به «محصول قابل تبادل» مینمایند .
، سرتیپ دکتر سید تیمور حسینی رئیس راهور فراجا در یادداشتی نوشت: سردار فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انتصاب خود این مهم را در دستور کار سازمان پلیس قرارداد و چندین سفر هم در این راستا به کشورهای مختلف انجام داده و میزبان روسای پلیس و وزرای چند کشور خارجی نیز بودهاند .
#پلیس_راهنمایی_رانندگی نیز به تبعیت از این سنت حسنه و روش علمی از سفرا و دیپلماتهای خارجی مقیم در ایران و سفرا و دیپلمات ایرانی مامور در خارج از کشور و سایر سازمانها و نهادهای بینالمللی درخواست میکند که در راستای توسعه روابط جانبی با موضوع #مدیریت_ترافیک را در دستور کار قرار دهند که خوشبختانه به خاطر ماهیت آموزشی و پژوهشی «اجتماع محور» آن از سوگیری های سیاسی به دور است .
ما بدین وسیله از شما دعوت میکنیم تجربیات و مطالعات کشور خود در مسئله مدیریت انتظامی و ایمنی ترافیک با این پلیس به اشتراک بگذارند.
واضع است که این انتقال تجربه می تواند به صورت برگزاری کارگاههای آموزشی – ارسال نتایج پژوهشها – دعوت متقابل به سفر و بازدید – برگزاری همایشهای مشترک و یا خرید و فروش فناوری و تجهیزات مدرن و ........ باشد .
در حال حاضر هیچ کشوری رها از مسئله ترافیک نیست و فقط کیفیت و کمیت این معضل متفاوت است . البته کشورهایی که تجربیات مشترک مانند معابر و بافتهای فرسوده و جمعیت بیش از اندازه خودروهای کم کیفیت الاینده و بی نظمی موتورسیکلت سواران و توسعه نامتوازن شهری را آزموده و یا درگیر آن هستند اولویت بالاتری در انتقال تجربیات دارند و قطعا جایگاه ویژه فناوری نوین با میدان داری #هوش_مصنوعی را نباید از نظر دور بداریم .
دفتر بنده در پلیس راهنمایی رانندگی فراجا منتظر و استقبال کننده از شروع این همکاری های نظاممند و هدفمند و هوشمند میباشد البته وزارت محترم امور خارجه حتما مجرای قانون این همکاری و انتقال تجربیات و فناوری بر اساس پروتکلهای موجود خواهد بود.
ارسال نظر