هلاکت شماری از نظامیان سعودی/ تداوم استفاده عربستان از بمبهای ممنوعه در یمن
جنگندههای ائتلاف متجاوز سعودی ۴ بار با استفاده از بمبهای خوشهای، مناطق مختلفی از شهر صعده و مناطق همجوار آن را بمباران کردند.
به گزارش خبرگزاری موج، یک منبع نظامی یمنی به المیادین گفت که بامداد امروز جمعه در پی انهدام مرکز دیده بانی پایگاه نظامی مجازه در عسیر عربستان از سوی نیروهای یمنی، شماری از نظامیان سعودی به هلاکت رسیده و یا زخمی شدند.
ارتش و کمیتههای مردمی یمن همچنین مراکز تجمع مزدوران عبدربه منصورهادی رئیسجمهور فراری و مستعفی یمن در اطراف گذرگاه الخضرا را هدف قرار دادند.
نیروهای یمنی دژهای دفاعی ارتش سعودی در پایگاههای الدفینه، القرن، و الدخان در جیزان را هدف قرار دادند.
شماری از مزدوران منصور هادی در درگیری با نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن در منطقه صبرین در بخش الخب و الشعف در شمال استان الجوف در شمال شررق یمن به هلاکت رسیده و یا زخمی شدند. همچنین دو خودروی نظامی آنها نیز توسط نیروهای یمنی منهدم شد.
یک دستگاه بولدوزر نظامی مزدوران منصور هادی در وادیالربیعه در بخش صِراوح در غرب مارب در شمال شرق این کشور هدف حمله موشکی نیروهای یمنی قرار گرفت و منهدم شد.
از سوی دیگر درگیریهای شدیدی بین نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن و مزدوران رئیسجمهور فراری این کشور در تعز به وقوع پیوست.
ارتش و کمیتههای مردمی یمن یک خودروی نظامی مزدوران منصور هادی را در منطقه الجدید منهدم کردند.
جنگندههای ائتلاف متجاوز سعودی چندین بار مدارس العمری در بخش ساحلی ذُباب در جنوب غرب استان تعز بمباران کردند.
متجاوزان سعودی دو منطقه البَقَعه و آل الشیخ در بخش مرزی مُنبه در غرب صعده در شمال یمن را هدف حملات موشکی و توپخانهای خود قرار دادند.
جنگندههای متجاوز ۴ بار با استفاده از بمبهای خوشهای مناطق مختلفی از شهر صعده و مناطق همجوار آن را بمباران کردند.
مهمات و جنگ افزارهای خوشهای حامل دهها و یا صدها خوشه بمب (بچه بمب) هستند که بعد از پراکنده شدن در منطقهای وسیع که اغلب به گستردگی یک میدان فوتبال است، منفجر میشوند. بسیاری از این خوشه بمبها اغلب منفجر نمیشوند و محوطه را به یک میدان مین بالقوه تبدیل میکنند.
بمبهای خوشهای در جنگ های ویتنام، عراق، سوریه و لیبی به کار برده شده است. تاکنون ۱۱۹ کشور دنیا به معاهده بین المللی منع استفاده از بمب های خوشه ای که از سال ۲۰۰۸ لازم الاجرا شد پیوستهاند. ایالات متحده آمریکا و عربستان سعودی هنوز به اعضای دیگر این معاهده ملحق نشدهاند.
عربستان سعودی ضمن ائتلاف با برخی کشورهای عربی منطقه از ششم فروردین ۹۴ حملات گسترده علیه یمن را کلید زد تا از این طریق بتواند «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن را به قدرت بازگرداند که این حملات به جز ویرانی یمن و کشتار هزاران انسان بیگناه نتیجهای برای رژیم سعودی نداشته است.
هماکنون بیش از هفده میلیون نفر در یمن در حال حاضر به شدت برای تامین غذای خود با مشکل روبرو هستند و بیش از هفت میلیون تن از آنها به کمکهای غذایی فوری نیاز دارند.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر