English

اختلافات داخلی در ائتلاف سعودی هر روز بیشتر می‌شود

اولتیماتوم امارات به عربستان؛ عدم حمایت از «هادی» یا خروج از «طوفان قاطع»

یک روزنامه یمنی از تشدید اختلافات بین عربستان و امارات و رئیس‌جمهور مستعفی یمن خبر داد و نوشت که ابوظبی از ریاض خواسته دیگر از «هادی» حمایت نکند.

اولتیماتوم امارات به عربستان؛ عدم حمایت از «هادی» یا خروج از «طوفان قاطع»

به گزارش خبرگزاری موج، هفته‌نامه «اخبار حضرموت» نوشت که به دنبال تشدید اختلافات بین امارات و «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی یمن، رهبران امارات به این نتیجه رسیده‌اند که بایستی طومار رئیس‌جمهور مستعفی و متواری یمن پیچیده شود.

این هفته‌نامه یمنی افزود که امارات در این باره عربستان سعودی را بر سر دو راهی سرنوشت‌ساز قرار داده است که یا بایستی از هادی و دولت وی دست بردارد یا اینکه نیروهای خود را از ائتلاف سعودی و عملیات طوفان قاطع که حدود سه سال از آغاز آن می‌گذرد، خارج خواهد کرد.

بنابر این گزارش، سرران امارات همچنین در سفر اخیر منصور هادی به این کشور که روز دوشنبه گذشته انجام شد، از ملاقات با وی خودداری کرده‌اند.

اخبار حضرموت همچنین نوشت که تلاش‌های سیاسی هادی برای مهار مواضع بی‌سابقه امارات در قبال دولت وی ناکام مانده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه