اظهار نظر وزیر نفت هند درباره بازار طلای سیاه چیست؟
سرویس بین الملل- شهر استانبول این روزها میزبان کنگره جهانی نفت و سخنرانی های شرکت کنندگان ذیربط از چندین کشور از جمله وزیر نفت هند است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری موج به نقل از آناتولی، شری دارمندرا پرادخان وزیر نفت هند گفت: وزیر نفت هند اعلام کرد در آینده نزدیک جای منابع پایدار را منابع متعارف خواهند گرفت.
وزیر نفت هند با اشاره به اینکه در آینده تقاضا جهانی به برق بیشتر خواهد شد اظهار داشت: در آینده نزدیک جای منابع پایدار را منابع متعارف خواهند گرفت.
وی افزود: کاهش قیمت نفت از ابتدای سال ادامه داشته است. کشورهای بزرگ تولید کننده نفت نیز به تصمیم سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) عمل کردند اما باز تاثیر مورد انتظار آن در کاهش قیمت نفت مشاهده نشد.
وزیر نفت هند در ادامه تصریح کرد: در ماه های اخیر تغییرات اساسی در زنجیره تامین نفت رخ داده است و گاز شیل در سال های آینده تاثیر زیادی در بازارهای انرژی جهانی خواهد داشت.
آنتون اینیوتسین، معاون وزیر نفت روسیه نیز اظهار داشت: تصمیم اوپک برای کاهش تولید نفت بر ثبات قیمت این ماده تاثیر مثبت گذاشته و آن نیز سبب رشد این بخش شده است.
وی در بخش دیگری گفت: قبلا بازار نفت از نوسانات قیمت متاثر می شد. این مساله را پنهان نمی کنیم. با کاهش تولید نفت توانستیم به ثبات قیمت ها دست یابیم. علی رغم نوسانات قیمت و سیاست های اعمالی کمسیون اروپا باز شاهد رشد در این بخش هستیم.
اینیوتسین همچنین با اشاره به تولید نفت و زغال سنگ در روسیه از افزایش ۲۰ درصدی صادرات نفت و ده صدر صادرات زغال سنگ به اروپا خبر داد.
وی با یادآوری تداوم تلاش دولت روسیه در تولید نفت و گاز افزود: با استفاده از فرصت های پیش آمده درحال رونق دادن به بخش انرژی هستیم اما در کنار اینها مقررات زیست محیطی را نیز رعایت می کنیم. تلاش های ما در راستای تولید گاز شیل که تا ده سال پیش اسم آن را نشنیده بودیم نیز ادامه دارد.
آنتون بارشینکوف، عضو هیئت مدیره شرکت گاز پروم روسیه نیز با اشاره به افزایش امضا توافقنامههای پروژههای مهم در ماههای اخیر اظهار داشت که مهمترین پروژههای امضا شده اخیر پروژههای گازی جریان ترک، قدرت سیبری و جریان شمال دو بوده است.
ولید بن عبدالکریم الخریحی، سفیر عربستان سعودی در آنکارا نیز یکی از سخنرانان بود . وی گفت: برای تنوع به اقتصاد کشور و افزایش رفاه شهروندان، چشم انداز ۲۰۳۰ بیشتر حول محورهای اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.
وی افزود: دولت عربستان تا حصول نتیجه چشم اندازه ۲۰۳۰ از آن حمایت خواهد کرد. از سرمایه گذاران ترک نیز دعوت می کنیم تا با بررسی مزیتها و فرصتهای اقتصادی در عربستان به این کشور بیایند.
احمد السعید، معاون رئیس شرکت خدمات فنی آرامکو با اشاره به اینکه عربستان سعودی دارای بیشتر ذخایر نفتی جهان است تصریح کرد که ریاض گاز طبیعی کافی را نیز در اختیار دارد.
وی با تاکید بر نقش این مواد در رسیدن به چشم انداز ۲۰۳۰ اظهار داشت: سرمایه گذاریهایمان در صنعت نفت و گاز ادامه دارد. تقاضا برای گاز بسیار زیاد است. در تلاش برای افزایشظرفیتهای خود برای تولید گاز هستیم و انتظار می رود سالانه به تولید ۲۳ میلیارد مترمکعب دست یابیم.
ارسال نظر