عربستان برنامه ملی انرژی هستهای خود را به اجرا می گذارد
کابینه دولت عربستان تصویب کرد که "برنامه ملی انرژی هستهای" را به اجرا بگذارد. عربستان در نظر دارد ظرف ۲۰ سال آینده ۱۶ نیروگاه اتمی تاسیس کند.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری عربستان سعودی "سپا"، روز سهشنبه خبر داد که کابینه دولت این کشور نفتخیز تصمیم گرفته است که "برنامه ملی انرژی هستهای" را به اجرا بگذارد. عربستان در نظر دارد ظرف ۲۰ سال آینده ۱۶ نیروگاه اتمی تاسیس کند.
خبرگزاری عربستان در گزارش خود تاکید میکند که این نیروگاهها از استانداردهای ایمنی بالایی برخوردار خواهند بود و مقاصد صلحجویانه را دنبال میکنند.
عربستان سعودی بزرگترین صادرکننده نفت جهان است و برنامه اتمی این کشور برای تنوع بخشیدن در عرضه انرژی انجام میگیرد. این کشور با برنامه اتمی جدید خود درصدد است نفت بیشتری تولید و صادر کند.
عربستان همچنین قصد دارد از منابع مختلف انرژی از جمله انرژی خورشیدی، انرژی باد، انرژیهای بازیافتی، استفاده کند و در این ارتباط یک اطلس انرژی تجدیدپذیر نیز تهیه کرده است.
عربستان این برنامه را در رقابت با ایران در پیش گرفته است
منتقدان برنامه اتمی عربستان اما خرده میگیرند که این کشور در رقابت با رقیب منطقهای خود ایران این برنامه را پیش خواهد برد.
عربستان سعودی هم تاکید میکند که برنامه اتمی این کشور اهداف نظامی را دنبال نخواهد کرد.
به گزارش دویچهوله، قرار است عربستان سعودی برای احداث نیروگاههای اتمی ۸۰ میلیارد دلار هزینه کند. کنسرنهای آمریکایی، روسی، فرانسوی، چینی و کره جنوبی تلاش میکنند در احداث نیروگاههای عربستان مشارکت کنند.
موضوع تاسیس نیروگاههای اتمی عربستان یکی از محورهای گفتوگوهای دیدار هفته آینده محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور از واشنگتن خواهد بود.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر