شبکه اطلاعات ایمنی مواد غذایی (Fsin) در گزارشی اعلام کرد؛
گرسنگی در جهان همواره رو به افزایش است/شمار گرسنگان ۱۱ میلیون نفر افزایش یافته است
۱۲۴ میلیون نفر در جهان بخاطر جنگ ها و تغییرات اقلیمی در شرایط بحران غذایی بسر برده و نیاز فوری به یک اقدام بشردوستانه دارند.
به گزارش خبرگزاری موج، شبکه اطلاعات ایمنی مواد غذایی (Fsin) در گزارشی اعلام کرد: گرسنگی در جهان همواره رو به افزایش بوده و بیش از ۱۲۴ میلیون نفر در ۵۱ کشور جهان در سال ۲۰۱۷ در شرایط بحران غذایی بسر برده و نیاز فوری به یک اقدام بشردوستانه دارند.
این گزارش با یادآوری اینکه شمار گرسنگان 11 میلیون نفر نسبت به سال 2016 افزایش یافته است، آمده است: پس از ده ها سال اتخاذ سیاست هایی که منجر به بهبود شرایط شده بود، اکنون تغییرات اقلیمی و جنگ ها باعث افزایش شمار گرسنگان در جهان شده است. شرایط جنگی، عامل اصلی نا امنی غذایی برای ۷۴ میلیون نفر (۶۰ درصد کل) در ۱۸ کشور جهان است که از این تعداد ۱۵ کشور در آفریقا و خاورمیانه قرار دارند.
این گزارش که همه ساله از سوی یک گروه متشکل از شرکای بشردوستانه بین المللی (Igad, Cilss, Ue, Fao, Ipc, Ifpri, Fews Net, the Global Food Security Cluster, Sica, Unicef, Ocha, Wfp), تهیه می شود از سوی نمایندگان اتحادیه اروپا ، فائو و برنامه جهانی غذا معرفی شد.
بر اساس این گزارش، در سال 2018 جنگ ها سبب ادامه بحران غذایی در کشورهایی مانند افغانستان، جمهوری آفریقای مرکزی، جمهوری دموکراتیک کنگو، شمال شرق نیجریه، چاد، جنوب سودان، سوریه، یمن، لیبی، منطقه ساحل مرکزی (مالی و نیجر) شدند و یمن احتمالا دچار بیشترین بحران غذایی در جهان شده است.
بر اساس این گزارش ، 'ناامنی حاد غذایی' زمانی بوقوع می پیوندد که عدم دسترسی به غذا جان افراد را به خطر می اندازد. در حالی که 'گرسنگی مزمن' به شرایطی گفته می شود که در آن فرد دیگر قادر به مصرف غذای کافی برای یک زندگی عادی و فعال در دراز مدت نیست.
سازمان ملل هر سال تخمینی از شمار گرسنگان در جهان منتشر می کند و بر اساس آخرین گزارش مربوط به اکتبر سال ۲۰۱۷ میلادی، ۸۱۵ میلیون نفر در جهان دچار گرسنگی مزمن هستند.
ارسال نظر