English

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به سوریه

یک منبع نظامی سوری گفت: موشک‌های اسرائیلی به طور همزمان تل الاحمر در شمال شهر خان ارنبه واقع در خط تماس منطقه بین‌المللی حائل با ارتش رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی را هدف گرفتند.

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به سوریه

به گزارش خبرگزاری موج، یک منبع نظامی سوری در اظهاراتی گفت: سامانه‌های دفاع هوایی سوریه دو هدف رژیم صهیونیستی را که از جولان اشغالی به دورترین نقطه جنوب غربی دمشق شلیک شده بودند، رهگیری و منهدم کردند.

این منبع نظامی سوری اظهار کرد، موشک‌های اسرائیلی به طور همزمان تل الاحمر در شمال شهر خان ارنبه واقع در خط تماس منطقه بین‌المللی حائل با ارتش رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی را هدف گرفتند.

نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در ساعات اولیه صبح امروز (چهارشنبه) منطقه‌ای استراتژیک در جنوب سوریه را بمباران کرد اما سامانه‌های پدافند هوایی سوریه اهداف متخاصم را در آسمان دورترین نقطه حومه جنوب غربی دمشق در نزدیکی مثلث سوری، لبنانی با جولان اشغالی رهگیری و منهدم کردند.

به گفته شاهدان، صدای انفجارهای مهیب در بخش اشغالی جولان همزمان با عملیات رهگیری سامانه‌های پدافند هوایی سوریه در شمال القنیطره شنیده شد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد، حمله خصمانه رژیم صهیونیستی حدود ساعت یک و نیم بامداد به یک مرکز بازرسی نظامی در منطقه استراتژیک تل الحاره در حومه شمال غربی درعا در هم‌جواری جولان اشغالی رخ داد که تنها خسارات مالی برجای گذاشت.

طبق گفته منابع اطلاعاتی غرب، تل الحاره مدت‌های طولانی محل استقرار نیروهای روسی بود اما گروه‌های هم‌پیمان ارتش سوریه بعدها در آنجا مستقر شدند.

تل الحاره یکی از مهمترین مناطق استراتژیک در مرزهای اداری بین سه استان ریف دمشق، درعا و القنیطره محسوب می‌شود که به "مثلث مرگ" معروف است و نیروهای ارتش سوریه از یک سال قبل بر آنجا تسلط دارند.

این دومین حمله رژیم صهیونیستی به تل الحاره است. در حمله اول نیز یکی از مواضع ارتش سوریه در ۱۱ ژوئن هدف گرفته شد.

از سوی دیگر، آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه ادعا کرد، فرودگاه دمشق، فرودگاه بیروت، بندر بیروت و گذرگاه المصنع اهداف ما هستند زیرا ایران از آنها برای انتقال سلاح به حزب‌الله لبنان استفاده می‌کند.

وی در توییت‌هایی مدعی شد، از بندر بیروت به عنوان محور دریایی انتقال سلاح استفاده می‌شود و از فرودگاه بیروت نیز به عنوان مسیری هوایی، در حالی که در کنار فرودگاه تاسیساتی وجود دارند که موشک‌ها را تبدیل به موشک‌های نقطه زن می‌کنند.

دنی دانون، سفیر رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد، در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ ایران شروع به استفاده از کانال‌های دریایی مدنی به ویژه بندر بیروت کرد.

این ادعاها با واکنش لبنان روبه‌رو شد به طوریکه امل مدللی، نماینده لبنان در سازمان ملل گفت، لبنانی‌ها معتقدند این تهدیدات مستقیما صلح و زیرساخت‌های مدنی را در معرض خطر قرار می‌دهند.

مدللی افزود: اگر بخواهند با این ادعاها دست به حملات به بنادر غیرنظامی و فرودگاه‌های لبنان بزنند نظیر آنچه در سال ۲۰۰۶ کردند پس شورای امنیت نباید سکوت کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه