English

مایک پمپئو:

سازمان ملل متحد نباید به سکویی برای افرادی که قصد تفرقه افکنی دارند تبدیل شود

وزیر خارجه ایالات متحده گفت: سازمان ملل هرگز نباید به سکویی برای افرادی تبدیل شود که به دنبال تفرقه افکنی و تضعیف ارزشها هستند!

سازمان ملل متحد نباید به سکویی برای افرادی که قصد تفرقه افکنی دارند تبدیل شود

به گزارش خبرگزاری موج، « مایک پمپئو » وزیر خارجه ایالات متحده روز پنجشنبه در توجیه مخالفت آمریکا و رأی منفی نماینده این کشور به طرح بودجه سالانه سازمان ملل متحد در نشست روز پنج شنبه با صدور یک بیانیه مدعی شد که «این نهاد بین‌المللی هرگز نباید به سکویی برای افرادی تبدیل شود که به دنبال تفرقه افکنی و تضعیف ارزشها هستند!»

مایک پمپئو در ادامه این بیانیه‌ای افزود: «امروز ایالات متحده خواهان رأی‌گیری در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای ثبت اعتراض شدید به بخش‌های خاصی از برنامه بودجه سالانه سازمان ملل شد. بسیار اهانت آمیز است که سازمان ملل بودجه رویدادی را در سال ۲۰۲۱ تأمین کند که هدف آن ارتقای اهداف اعلامیه دوربان- سندی سرشار از یهودستیزی، جانبداری علیه اسرائیل و دشمنی با آزادی بیان- است»

وی همچنین گفت: «ظرف ۲۰ سال گذشته، ایالات متحده پیوسته با روند فرساینده دوربان مخالفت کرده است. ما از همه اعضای سازمان ملل متحد می خواهیم در جست‌وجوی روش‌های جدیدی برای حل و فصل سازنده و فراگیر چالش نژادپرستی و تبعیض نژادی باشند. سازمان ملل متحد نباید به سکویی برای افرادی تبدیل شود که قصد و اراده ای برای تفرقه افکنی و تضعیف دارند، اما متأسفانه در اغلب موارد اینچنین است».

وزیر خارجه ایالات متحده در پایان بیانیه خود با تکرار ادعاهای واهی واشنگتن و بدون کوچکترین اشاره به استفاده ابزاری آمریکا از شورای امنیت برای پیشبرد سیاستهای خصمانه خود علیه کشورهای جهان افزود: «ما به سهم خودمان به ارتقای سازمان ملل متحد در حد استانداردهای بالاتر ادامه خواهیم داد!»

گفتنی است که ایالات متحده آمریکا روز پنج شنبه در اعتراض به حمایت سازمان ملل متحد از رویدادی- به زعم نماینده این کشور- ضد اسرائیلی و همچنین فقدان یک سازوکار برای نظارت بر سامانه‌های تسلیحاتی ایران، به طرح بودجه ۳.۲ میلیارد دلاری این نهاد بین المللی برای سال ۲۰۲۱ رأی منفی داد.

در همین ارتباط، «کلی کرافت» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل گفت: «امروز این سازمان قرار است بودجه‌ای را تصویب کند که بیانگر سازشی است که [در نهایت] به میراثی ننگین از تنفر، یهودستیزی و تعصبات ضد یهود ختم می شود».

وی در ادامه مدعی شد: «ایالات متحده این اقدام را رد می‌کند و از این رو، خواستار آن شد که این رأی [منفی] روشن سازد که ما بر سر اصول خود و آنچه که حق و درست است، ایستاده‌ایم و توافق را صرفاً به خاطر [دستیابی به] توافق نمی پذیریم».

کرافت همچنین گفت که دولت ترامپ با تأمین بودجه برای مراسم یادبود بیستمین سالگرد برگزاری کنفرانس سازمان ملل در شهر «دوربان» آفریقای جنوبی- که در آن نمایندگان آمریکا و اسرائیل به بهانه تبعیض علیه یهودیان کنفرانس را ترک کردند- مخالف است.

نماینده آمریکا در این باره ادعا کرد: «با گذشت بیست سال از آن تاریخ، دیگر هیچ چیز برای گرامیداشت یا تأیید اعلامیه دوربان باقی نمانده است. این اعلامیه به یهودستیزی و تعصب ضد اسرائیلی آلوده است و اعمال محدودیت‌ها بر آزادی بیان را تشویق می‌کند. این اعلامیه وجود دارد تا اختلاف به وجود آورد و تبعیض قائل شود و مغایر با هدف ستودنی مقابله با نژادپرستی و تبعیض نژادی است».

گفتنی است که رژیم صهیونیستی نیز به طرح بودجه سازمان ملل رأی منفی داد، اما این بودجه در نهایت با کسب ۱۶۷ رأی موافق به تصویب رسید.

از سوی دیگر، کرافت سازمان ملل را به دلیل عدم حمایت از آمریکا برای اجرای مکانیسم ماشه علیه ایران- که در توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ موسوم به برجام گنجانده شده بود- مقصر دانست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه