English

نامه مقامات پیشین رژیم صهیونیستی به نتانیاهو درخصوص ایران

شماری از مقامات ارشد پیشین رژیم صهیونیستی در نامه ای به بنیامین نتانیاهو از موضع دولت جو بایدن برای بازگشت به توافق هسته ای حمایت کردند.

نامه مقامات پیشین رژیم صهیونیستی به نتانیاهو درخصوص ایران

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست، گروهی از مقامات ارشد پیشین موساد، ارتش و کمیسیون انرژی رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با نوشتن نامه ای به بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر این رژیم،  از بازگشت احتمالی دولت آمریکا به توافق هسته ای که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا از آن خارج شده بود، حمایت کردند.

فرماندهان امنیتی رژیم صهیونیستی به نمایندگی ماتان ویلنای معاون پیشن رئیس ستاد کارکنان ارتش این رژیم در نامه یادشده گفتند که  «از اقدام آمریکا برای ترغیب کردن ایران به پیروی آشکار از مقررات تعیین شده در برجام(توافق هسته‌ای) تا زمانی که این توافق شامل تعهد ایران نسبت به پایبندی به قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل شود» (در زمینه توسعه موشک های بالستیک) حمایت می کنند.

این نامه علاوه بر ویلنای،  توسط تامیر پاردو رئیس پیشین موساد، نیتزان آلون هماهنگ کننده پیشین عملیات های ارتش رژیم صهیونیستی، عوزی آراد رئیس پیشین شورای امنیت ملی این رژیم و الی لویت معاون مدیر کل پیشین در امور سیاسی کمیته انرژی اتمی این رژیم امضا شده است.

مقامات پیشین وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از موضع فعلی بایدن مبنی بر عدم لغو تحریم های ایران تا زمانی که ایران به پایبندی به توافق هسته ای بازگردد،  حمایت کردند. آن ها در این باره گفتند که هدف اول باید وا داشتن ایران به پایبندی بوده و سپس برای رسیدن به توافق بعدی که خلاء های برجام را پر کند، فعالیت شود.

این نامه می افزاید: این شامل در نظر گرفتن اطلاعات جدیدی که از زمان برجام گردآوری شده و مشکلات دیگری که ایران ایجاد می کند است.

این اولین باری نیست که این گروه اقدامی مغایر با تلاش های نتانیاهو برای متوقف کردن برجام انجام داده اند. این گروه،  پیش از امضا شدن توافق هسته ای از نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستند که سخنرانی اش (علیه توافق هسته ای) در کنگره آمریکا را لغو کند.

بر اساس این گزارش، اقدام این مقامات پیشین رژیم صهیونیستی در حالی مطرح می شود که دولت بایدن برای بازگشت به توافق هسته ای در صورت بازگشت ایران به پایبندی به توافق هسته ای، ابراز تمایل کرده است.

این در حالی است که ایران در یک سال و نیم گذشته، در پی خروج یک جانبه آمریکا از توافق هسته ای در سال ۲۰۱۸ که با بازگردانی تحریم های پیشین و اعمال تحریم های جدید علیه ایران همراه بود و بدعهدی کشورهای اروپایی در عمل به تعهداتشان مبنی بر پیدا کردن راهکاری عمل گرایانه برای عادی سازی روابط اقتصادی با ایران و کاهش تاثیر تحریم های آمریکا، تنها طبق اقدامات چاره جویانه مقرر در برجام، تعهدات داوطلبانه اش در توافق را کاهش داده است.

مقامات ایران تاکید کرده اند به محض پایبندی تمام اعضای توافق به تعهداتشان،  این اقدامات بازگشت پذیر خواهند بود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه