رسانه پاکستانی:
اقدامات غربی ها در قبال برنامه هسته ای ایران موجب بیشتر شدن تنش ها می شود
روزنامه پاکستانی «داون» در مطلبی نوشت که اقدامات غربی ها و رژیم صهیونیستی در قبال برنامه هسته ای ایران موجب بیشتر شدن تنش ها می شود و باید با مهار تل آویو، هر چه زودتر برجام را احیا کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، روزنامه انگلیسی زبان «داون» پاکستان در گزارشی ضمن انتقاد از اقدامات غربی ها در ارائه و تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، اوضاع کنونی و چشم انداز منطقه و جهان را در صورت فروپاشی دائمی برجام تیره و تار توصیف کرد.
این گزارش به ویژه با تاکید بر شکست دیپلماسی بین المللی در شکل جنگ اوکراین، می نویسد که جهان از پیش از این هم شاهد اثرات دردناک جغرافیای اقتصادی در سراسر دنیا، به ویژه در بخش انرژی و کالا بوده است و چنانچه تنش ها بین غرب و ایران بالا بگیرد، این مسئله منجر به بالاتر رفتن هر چه بیشتر قیمت انرژی و احتمال وقوع یک نزاع خطرناک در منطقه ای حساس خواهد شد.
این روزنامه در ادامه با و انتقاد از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی در کارزار ترور شخصیت های کلیدی ایرانی و همچنین انجام صدها حملات و اقدامات خرابکارانه برضد منافع ایران در سوریه، نوشت که این اقدامات وضعیت را بیش از پیش وخیم کرده است.
گزارش مذکور ادامه می دهد که برای جلوگیری از وخیم تر شدن هر چه بیشتر اوضاع و داغ شدن تنور این جنگ سرد، احیای توافق هسته ای همراه با مهار رژیم صهیونیستی می تواند اقدامی کلیدی برای اعتمادسازی باشد.
همچنین این گزارش در پایان می افزاید که بنابراین هم بلوک غرب و هم ایران باید کمی انعطاف نشان دهند و به حد وسطی در حصول توافق دست یابند. زمان بسیار مهم است و دو طرف باید از لفاظی های بیشتر تقابلی به نفع یک وضعیت سازگارتر اجتناب کنند.
پیشتر و پس از تصویت قطعنامه انتقادی و ضدایرانی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، نماینده ایران در واکنش به این قطعنامه گفته بود: درخواست ما برای همکاری با آژانس از طریق قطعنامه بی معنی و ناامید کننده است و برای پاسخ به تصمیم شورای حکام آژانس علیه خود اقدام مناسب انجام خواهیم داد.
دیپلماتهای حاضر در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کردند که قطعنامه مورد حمایت آمریکا در انتقاد از ایران به تصویب رسید. روسیه و چین به این قطعنامه رأی منفی دادند. این قطعنامه پس از رأیگیری با ۳۰ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از سوی هند، لیبی و پاکستان به تصویب رسیده است.
ارسال نظر