اردوغان:
کشور ترکیه قدرتمندتر از یک قرن پیش است
«رجب طیب اردوغان» به مناسبت «روز پیروزی» ترکیه ابراز داشت که این کشور به حضور قویتر خود در جهان ادامه خواهد داد و در عین حال گامهایی را برای رسیدن به اهدافش برمیدارد.
![کشور ترکیه قدرتمندتر از یک قرن پیش است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/gknpy4BBbKd4/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh_MnDrcXoVCz/%D8%B1%D8%AC%D8%A8+%D8%B7%DB%8C%D8%A8+%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%BA%D8%A7%D9%86+%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان ، رئیسجمهوری ترکیه اظهار کرد: «امروز جمهوری ترکیه با تمامی ظرفیتهای سیاسی، اقتصادی و نظامی خود بسیار قویتر و پیشرفتهتر از یک ربع قرن، نیم قرن و یک قرن پیش است.»
او در صد و یکمین سالگرد «پیروزی ترکیه» و شکست ارتش یونان در سال ۱۹۲۲ بیان کرد: «وقتی میگوییم ترکیه را به یکی از ۱۰ کشور قدرتمند و شکوفای جهان بدل خواهیم کرد، با تکیه بر زیرساختها و تجهیزات کشورمان این را میگوییم».
وی افزود: «ترکیه به ظهور خود که راهحل تمامی بحرانها است، ادامه خواهد داد».
اردوغان در پایان تصریح کرد: «ترکیه با گامهایی به سمت اهدافش پیشروی خواهد کرد و در این مسیر به پتانسیل واقعی کشور آگاه است».
ارسال نظر