عربستان از شورای امنیت خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل شد
نماینده عربستان در سازمان ملل در نشست شورای امنیت به نمایندگی از کشورهای عربی خواستار تصویب قطعنامهای تحت فصل هفتم منشور سازمان ملل در رابطه با اقدامات رژیم اسرائیل در نوار غزه شد.
، «عبد العزیز بن محمد الواصل» نماینده عربستان سعودی در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در نشست شورای امنیت افزود: جهان از حادثه ای که برای عامل آن تعجب آور نیست، یعنی هدف قرار دادن کاروان آشپزخانه مرکزی جهانی شوکه شد. گروه عربی جنایات انجام شده علیه امدادگران در نوار غزه را محکوم می کند.
وی تصریح کرد: فلسطینی ها به دلیل مخالفت های اسرائیل با خطر قحطی واقعی روبرو هستند. گروه عربی از شورا می خواهد که تحت فصل هفتم در مورد اقدامات اسرائیل تصمیم بگیرد.
نماینده عربستان ادامه داد: گروه عربی حمایت خود را از آنروا که تنها راه نجات دو میلیون فلسطینی است، تایید می کند.
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل یک روز پس از درخواست «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با نخست وزیر اسرائیل مبنی بر برقراری آتش بس فوری در غزه، گفت: درخواست فوری خود را برای آتش بس فوری در غزه تکرار می کنم.
، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی که مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز قدس است، و پس از گذشت شش ماه از جنگ اسرائیل در نوار غزه در جمع خبرنگاران گفت: من درخواست های فوری خود را برای آتش بس فوری بشردوستانه، آزادی بی قید و شرط همه گروگان ها، حفاظت از غیرنظامیان و ارسال بدون مانع کمک های بشردوستانه تکرار می کنم.
کاخ سفید اعلام کرد: رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی (چهارم آوریل ۲۰۲۴) با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل درباره وضعیت غزه تلفنی گفتوگو کردند. بایدن تاکید کرد که حملات به کارکنان بشردوستانه و وضعیت کلی بشردوستانه در غزه غیرقابل قبول است. بایدن نیاز اسرائیل به اعلام و اجرای یک سری اقدامات مشخص و قابل اندازه گیری برای رسیدگی به آسیبها به غیرنظامیان، رنجهای بشردوستانه و ایمنی امدادگران را به صراحت بیان کرد. وی تصریح کرد که سیاست آمریکا در قبال غزه با ارزیابی ما از اقدام فوری اسرائیل در قبال این موضوعات تعیین خواهد شد.
به گفته کاخ سفید، «بایدن تاکید کرد که آتش بس فوری برای تثبیت و بهبود وضعیت انسانی و حفاظت از غیرنظامیان بی گناه ضروری است و از نخست وزیر اسرائیل خواست تا به مذاکره کنندگان خود اجازه دهد تا بدون تاخیر، توافقی را برای آزادی گروگان ها به خانه منعقد کنند.»
«جان کربی» سخنگو و نماینده شورای امنیت ملی آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی پس از پایان گفتگوی تلفنی بایدن و نتانیاهو در جمع خبرنگاران در واشنگتن حاضر شد و اعلام کرد: «اگر ما شاهد تغییراتی از سوی (اسرائیل) نباشیم، تغییرات در رویکرد ما خواهد بود».
کربی در عین حال تصریح کرد: « من قصد ندارم اقداماتی که هنوز انجام نشدهاند را توصیف کنم. اما اقدامات باید انجام شود. تعداد زیادی غیرنظامی کشته شده اند، پس باید اقدامات ملموسی وجود داشته باشد».
این سخنگوی دولت بایدن ادامه داد: سیاست ما در مقابل غزه بر اساس تغییراتی خواهد بود که اسرائیل انجام می دهد. ما خواهان موافقت اسراییل با ورود قابل توجه کمک به غزه و بازگشایی نقاط مرزی بیشتر در روز های آینده هستیم.
ارسال نظر