English

ماسک مدعی پرداخت سالانه۱۰۰ میلیارد دلار به افراد ناشناس توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا شد

رئیس اداره کارآمدی دولت آمریکا (DOGE) گفت که وزارت خزانه داری این کشور سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار به افراد ناشناس پرداخت می کند.

ماسک مدعی پرداخت سالانه۱۰۰ میلیارد دلار به افراد ناشناس توسط  وزارت خزانه‌داری آمریکا شد
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از خبرگزاری تاس، ایلان ماسک در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: دیروز، به من گفته شد که در حال حاضر بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار در سال به افراد ناشناس پرداخت می شود. اگر این اطلاعات دقیق باشد، این اقدام بسیار مشکوک است.

این میلیاردر آمریکایی و مالک شرکت های تسلا و ایکس ادامه داد: زمانی که از افراد در وزارت خزانه داری پرسیدم از نظر آنها چه مقدار از این مبلغ تقلب واضح و آشکار است، همه پاسخ داند که تقریبا نصف آن یعنی ۵۰ میلیارد دلار در سال یا ۱ میلیارد دلار در هفته!! این کاملا دیوانه کننده است و باید فورا به آن رسیدگی شود.

ماسک خاطرنشان کرد که تیم اداره کارآمدی دولت آمریکا و وزارت خزانه‌داری توافق کرده‌اند که «تمام پرداخت‌های دولتی دارای کد طبقه‌بندی پرداخت باشند که برای تایید حسابرسی‌های مالی ضروری است.»

ین درحالیست که یک قاضی فدرال در حکمی دسترسی «ایلان ماسک» و اداره متبوع وی به اطلاعات حساس و محرمانه وزارت خزانه‌داری آمریکا را قطع کرده است.

براساس شکایت مطرح شده در دادگاه فدرال شهر نیویورک، دولت ترامپ به تیم ماسک اجازه دسترسی به سیستم مرکزی پرداخت وزارت خزانه داری را داده که اساسا نقض قوانین فدرال است.

گفته می شود این سیستم پرداخت شامل بازپرداخت مالیات، مزایای تامین اجتماعی، مزایای مجروحان جنگ و بسیاری موارد دیگر است و هر ساله تریلیون ها دلار از این طریق پرداخت می شود و حاوی داده های شخصی و مالی میلیون‌ها آمریکایی‌ها است.

انگل مایر قاضی منصوب دولت باراک اوباما از روسای جمهور سابق آمریکا است که در حکم صادر شده، تاکید کرده دسترسی همه افرادی که از ۲۰ ژانویه (یکم بهمن ماه و زمان تحلیف ترامپ) دسترسی به اطلاعات را به دست آورده‌اند، باید مسدود شود و به سرعت تمام نسخه های بارگزاری شده را از بین ببرند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه