English

نخست وزیر کانادا با الجولانی تماس گرفت

رئیس موقت سوریه و سرکرده هیئت تحریر الشام روز پنجشنبه تماسی تلفنی از سوی نخست وزیر کانادا دریافت کرد.

نخست وزیر کانادا با الجولانی تماس گرفت
به گزارش خبرگزاری موج

، «احمد الشرع» معروف به الجولانی، رئیس موقت سوریه تماسی تلفنی از جانب «جاستین ترودو»، نخست وزیر کانادا به مناسبت تبریک برای تصدی ریاست سوریه دریافت کرد. 

در این تماس ترودو بر حمایت کانادا از مردم سوریه برای دستیابی به پیشرفت، ثبات و افزایش امنیت در سوریه تاکید کرد.

ترودو اعلام کرد که به عنوان بخشی از کمک رسانی به مردم سوریه، فرستاده ویژه‌ای را به سوریه اعزام خواهد کرد. 

الشرع نیز از اظهارات ترودو استقبال کرد و از کانادا برای میزبانی از پناهجویان سوری تشکر کرد و بر اهمیت تقویت روابط دیپلماتیک بین سوریه و کانادا و تقویت همکاری‌ها که به دستیابی به ثبات بین مردم سوریه و کانادا کمک می‌کند تأکید کرد. 

بر اساس اعلام ریاست جمهوری سوریه، در پی این تماس، الشرع با هیئتی از شخصیت‌های سوری در کانادا در کاخ الحساب دمشق دیدار کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه