English

خطر همچنان پاپ فرانسیس را تهدید می‌کند

پزشکان معالج رهبر کاتولیک‌های جهان می‌گویند که او هنوز خطر را پشت سر نگذاشته است اما انتظار می‌رود که زنده بماند.

خطر همچنان پاپ فرانسیس را تهدید می‌کند
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از رویترز، به گفته تیم پزشکی معالج پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان که به‌دلیل عفونت چندگانه ریه در بیمارستان تحت درمان قرار دارد، هرچند خطر همچنان برطرف نشده است اما انتظار می‌رود که جان سالم به‌در ببرد.

پاپ از ۱۴ فوریه به دلیل مشکلات تنفسی، در بیمارستان «جملی» رم بستری است. دکتر سرجیو آلفیری، پزشک وی در گفتگو با خبرنگاران گفت: «اگر سوال این است که آیا او از خطر گریخته، پاسخ منفی است. اما اگر سوال‌تان این است که هم‌اکنون خطر مرگ او را تهدید می‌کند، باز هم پاسخ منفی است.»

عفونت دوگانه ریه، بیماری بسیار جدی است و می‌تواند به تورم و آسیب بافت‌های هر دو شُش و مشکلات شدید تنفسی منجر شود. پیش‌تر واتیکان شرایط پاپ را به دلیل عفونت چندگانه ریه «پیچیده» توصیف کرده بود.

تیم پزشکی پاپ همچنین اعلام کرد که او قادر است رختخواب را ترک کند و با نشستن روی صندلی برخی کارهای خود را انجام دهد. با این حال، آنها پیش‌بینی می‌کنند که او دست کم تا پایان هفته جاری همچنان در بیمارستان تحت مراقبت باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه